Kyss i sivet
Bildet inngår i albumet Wedding -
Utstyr
  • Canon EOS 5 D
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L USM
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/2000s
  • FilmtypeRaw iso 100
  • Nei
  • AnnetCPL-filter
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315594} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Karl-Johan V.

Nydelig komp og lys Atle!
Liker virkelig s/h konverteringen her som gir ett pent klassisk preg og som får frem den gode tradisjonelle ''kjærleiken''.

Nå vet jeg hvem jeg skal ringe når jeg skal gifte meg;-)

Ha en flott helg Atle.

Eli R.

Nydelig. Og fantastisk med sløret som vaier i vinden! Personlig ville jeg ikke hatt med stråene som går over dressen og kjolen, men samtidig så gir det litt sånn ''skjult-kamera'' inntrykk. Så det er vel bare en smakssak. Antenna hans hadde jeg klona bort.
- Eli
Atle J. G.

Takk for kommentarene :)
Bare ring! Den eneste ulempen er at det koster litt å bruke meg. Ikke at jeg er dyr, men jeg vil gjøre det grundig, bruker derfor en del tid og ønsker selvfølgelig betalt for det.
Jeg trenger tid til; god forberedelse, gå gjennom ideer fra hverandre, tid til å lete etter/se på locations, tid på selve bryllupsdagen og tid til etterbehandling. All den tiden gjør at budsjettet overstiger halvparten av de som spør. Men som sagt: spør gjerne.
Antenna skal fjernes, takk :)
Mvh AJG
Venche J.

Flott ide og lokasjon.

Antennene er kommentert. Ta med saks neste gang for å trimme. :)

Wenche.
Avsluttet .

Hei Atle, lenge siden jeg her sett gjennom bildene dine nå.
Liker dette motivet godt. Synes vinden gir en god retningsfølelse gjennom bildet.
Jeg elsker bilder tatt fra hoftehøyde eller lavere. Her synes jeg det er kjedelig med den typiske betraktervinkelen, og tror det ville vært stiligere med kameraet halvveis nede i strået.
Synes ikke du har gjort en god jobb i sorthvitt-konverteringen din. Jeg anbefaler deg å prøve på nytt, og jobbe med kontrasten i selektive områder i motivet; gresset, huden, håret deres, sløret og buketten, og på denne måten gjøre mer utav hvert element i motivet siden jeg kan se elementene er gjennomtenkt.
Ville i tillegg sett en tettere crop i høyden, men la bredden være. Gresset nærmest deg foran brudeparet fortyrrer meg for mye.

Keep up the good work.

-RubenK
Atle J. G.

Takk for hyggelige kommentarer og kritikk.
Saks: notert!
Jeg står på kne på en liten dike, og de står i overgangen dike/somp. Problemet her er jo at de er finkledd, men hadde vi gått ned i sompen allesammen, så hadde de blit våte opp til kneerne.
Skal inrømme at konverteringne har gått fort her. Kun 2 lag: Paret og sivet. Lagt dette over hverandre og maskert det som jeg ville. Kunne (skulle) ha brukt mer tid på det. Bildet er ikke levert enda, så det er godt mulig jeg tar ditt råd til følge.
Har selv også tenkt på en cropp som du foreslår. Paret skal bruke bildene jeg leverer i et album de lager selv. Jeg kan altså levere bildene som jeg vil.
Takk for oppbyggende kritikk. Setter pris på det :-)
Mvh AJG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu