Catch me if you can!
Bryllup i Nederland. Ingeborg og Arjen på en dike i Groningen.
Bildet inngår i albumet Wedding -
Utstyr
  • Canon EOS 5 D
  • Canon EF 24-105 mm f/4L IS USM
  • Brennvidde47mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeRaw iso 200
  • Nei
  • AnnetCPL-filter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315590} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
S. N.
Hehe! En frisk og humoristisk variant. De blir jo fryktelig små, der nede, men det fungerer likevel. Skyene er viktige for at dette i det sitter. Himmelen og de nederste skyene ser ut til å ha fått vel mye rødt i seg,nesten slik at det tipper mot lilla, i mine øyne, men det kan være skjermen som lurer meg. Silje
Avsluttet .
Kreativt Atle..

Likte dette.

Hilsen
Arne
Avsluttet .
Artig situasjon ja, men dette er et bilde som forutsetter et stort format for at en skal se tilstrekkelig av bryllupsparet. Komposisjonen med store tomme flater er jo klassisk og et velbrukt fenomen. Og det fungerer bra her. Men som sagt, tror jeg ikke dette lille formatet yter bildet rettferdighet. 70x100cm på vegg derimot kunne blitt bra. Nå blir det bare et våryrt brudepar på enormt lang avstand - nesten som å se bilder som folk tar av fotballsparkere fra øverste rad på tribunen.
Tove H.
Morsom variant i kategorien brudepar! Vil være flott i stort format.
Hilsen Tove
Magnus E.
Herlig annerledes brudebilde. Lo godt av dette.Hadde kanskje vært ''renere'' uten bilen, men ok at de har noe å løpe mot.
mvh Magnus
ketil o.
Hei!
He,he. Både kreativt,morsomt og teknisk bra. Herlig komposisjon/utsnitt. Liker det.
Mvh:
ketil
Erik L.
Liker det jeg ser...!
Erik
Atle J. G.
Skyene er nok hvite på min skjerm :) som er kalibrert, selvom det er en stund siden nå. Bildet blir nok best på storformat ja. Har tenkt å gi dette til paret på ca A2 format. Bildet egner seg godt til det, og filene til 5D tåler det. Da ser du også hvem det er, og at de ler godt; de var med på alt jeg så, utrolig morsom. Skulle gjerne ha sett hest og kjærre selv, men nå var det ikke meg som giftet meg. Har en annen versjon der de løper mot hverandre på samme avstand. Kanskje jeg legger ut den også?
Takk for kommentarer/kritikk/tip og råd. Setter pris på det.
Mvh AJG
Joakim R.
Haha, så utrolig festlig. Dette er et supert bilde som er ulikt alle bryllupsbilder jeg har sett tidligere. Minimalistisk komposisjon og masse humor gjør dette til et mesterverk i mine øyne. Om jeg skulle ønske noe endret, så må det være bilen. Gjort seg med en gammel klassiker av no slag;)

Mvh JR
Kjell Sigurd S.
Severdig sak som nok byr seg enda bedre frem i stort format ja. Liker plasseringen av elementene. Bilen burde vært byttet ut med en kulere variant. Himmelen har en fin naturlig ''vigneteringseffekt'' og jeg ser ingen fargefeil på min skjerm. Jeg ser imidlertid støv på brikken din som du sikker fjerner før print :-)

Kjell S
S. N.
Hei, nå, senere på dagen, ser jeg bildet i et mørkt rom, og trekker tilbake alt jeg sa om fargestikk. Beklager. Blir støtt påminnet av hvor mye sånt har å si. Silje
Avsluttet .
Hehe... Fantastisk flott!
Herlig komposisjon!
Venche J.
Helt herlig.

Dette var god inspirajon for meg som akkurat tar kurs i nettopp denne sjangeren.

Takk.

Wenche.
Ole-Kristian T.
Genialt og stilig bilde! Herlig positur på brudeparet. Utsnitt og komposisjon er bare tøft. Bra jobbah!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu