Hundekjøring på Svalbard
Jeg har akkurat kommet hjem fra vår avslutningstur på Svalbard. Planen var å gå i 14 dager, men etter en liten uke måtte jeg bryte pga. problemer med føttene. Dermed fikk jeg med jobb på en hundegård mot gratis boplass i et uthus. Svalbardturen ble ikke helt som planlagt, men oppholdet i det arktiske ble fantastisk!
Bildet inngår i albumet Lofoten Folkehøgskole 07/08 - Bilder fra oppholdet som elev på friluftsliv fjell i Lofoten.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315535} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan Inge K.

Synes dette ble et flott bilde fra Svalbard. At det fremste spannet svinger gjør bildet mer spennende enn standardbildene av spann påspann på linje...
Anne Ø.

Må være en stor oppelevelse dette. Et svært godt bilde!!!
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer.

Anne - hvorfor synes du at det er et godt bilde? Uten en begrunnelse hjelper ikke kommentaren så mye. Det var en veldig fin opplevelse!:)


-Ingebjørg
Steinulf L.

Teknisk bra, med fine farger. Her synes jeg du har en fin 2/3 flateinndeling i bildet. At den forreste ekvipasjen svinger og ikke ligger rett foran deg skaper en fin fortelling og gir bildet dybde. Håper alt er bra med føttene og at du hadde et trivelig opphold i uthuset.
Espen A. I.

Fin skildring, ser ut som en god tur. Prøv i s/h.

mvh Espen
Svein B.

Flott Ingebjørg!! Det er ikke så lett å få til en god komposisjon og bruk av elementene når en skal ''knipse i fart'' som du har gjort her, og gi oss som betraktere en bit av opplevelsen fra hundespannet. Men du har lykkes godt synes jeg- og jeg støtter JIK i at svingen passet glitrende inn her i så måte. Flott lys som rettferdiggjør de spesielle og typiske fjellformasjonene, og måten landskapet fyller komposisjonen på er veldig fin, selv om venstre del av bildet er vesentlig tyngre enn høyre del- siden det er i venstre del de ''tunge'' fjellene er, og siden svingen også dreier inn i høyre del. Men dette er bra det Ingebjørg!!

Mvh
Svein B
ketil o.

Hei!
Et flott og stemningsfult vinterbilde. Velkomponert.
Mvh:
ketil
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer alle sammen.

Steinulf - Alt er bra med føttene, og oppholdet i uthuset var flotters.

Espen - Jeg føler ikke at jeg behersker gråtoner så godt, og dessuten foretrekker jeg nok dette bildet med farger. Den røde dunisen og alt det blå gjør mye for bildet, og bli derfor viktige elementer.

Svein - Jeg kjører med en tom slede her, noe som gjorde det vanskeligere å kjøre med én hånd. Heldigvis så jeg en stund før at vi skulle svinge der, så jeg fikk tid til den lille forberedelsen med å ta opp kamera på en fornuftig måte. Jeg er delvis enig med deg angående tyngden, men ettersom mitt spann er nærmere synes jeg balansen blir grei.


Ha en fin dag.
-Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu