Roads
Utstyr
  • Nikon D80
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315430} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Johan C.

Her var det tre fine bilder hver for seg, og temaet er jo for så vidt klart - gater. Men jeg sliter med å finne noe annet som er felles mellom dem. Kanske det er at linjene går fra venstre til høyre i alle bildene foruten den lengste til venstre? Hva om du byttet ordningen, slik at den som er lengst ut til venstre blir lengst ut til høyre?
Brit M.

Takk for kommentar, Johan. Ja jeg prøvde forskjellige vendinger her, men endte på dette, jeg syns det gjør bildet mest helhetlig.
Mere felles? Tja, tonen, at de har forskjellig innhold, dvs ruter, kryssende diagonaler, sving...var ikke klar over at de må ha noe til felles for å være interessant...må de det da...
Ser forøvrig hva som skjer med bildet hvis jeg bytter slik du sier. Svingen vil peke til venstre og brustøttene (eller hva det heter) til høyre, altså mot det som er sentrum. Ikke dumt, men landet altså på dette. Tenker litt til...

Brit
Inger-Lise S.

Hei Brit! En fin serie dette. Jeg liker måten du har komponert bildene på.
Ville ikke byttet, da hø. bilde isåfall vil framstå som en vegg mot bilde nr.2
Fine sepiatoner. Fine hver for seg også:)

Inger-Lise
Brit M.

Takk skal du ha, Inger-Lise! Jo de funker ok hver for seg. Jeg er spesielt glad i det til venstre, litt trøstesløs søndagsettermiddagstemning over det. Glad du liker versjonen jeg endte på.

Brit
Fred S.

Hei: smakfullt og bra, liker sepia, og kombinasjonen funker bra.
Fra Trondheim ? ...og apropos Trondheim: Bodde du på Brattsberggården på 60-tallet sammen med Eli Lenes, og hu8sker du tvillingene på Sunnland gård, Liv oig Eva ? Liv sitter ved min side akkurat nå.......

vh fred
Brit M.

Ja trøste mæ, hvordan iallverden fikk du snusen i det? Bjørg og Randi Bratsberg (som nylig døde) Liv og Eva ja...Hils hils. Eli Lenes...tror ikke jeg husker henne. Men ungene i militærbrakkene..Bente Wendel, Terje Kveen, det var tiden. Så lænt!

Brit
Brit M.

Og takk så mye for kommentar til bildet, glad du likte det.

:-)
Fred S.

....tja, enkelt, egentlig. Liv er på besøk hos oss i helga, og jeg spurte henne for moro skyld om hun kjente noen Malkenes fra Trondheim. Du er omtrent den eneste fotografen fra Trondheim jeg vet om her inne; Trondheim er en liten by, og Liv kjenner mange i byen. Så hun svarte; ...tja, jeg vet av ei som heter Brit,. Hun kikket på bildet ditt, og kjente igjen profilen. En forandrer seg ikke Såååå mye etter ca. 45 år, vet du.
Skal hilse fra Liv, hun bor fremdeles på Sunnland, med mann, døtre, svigerbarn, barnebarn; og søster. De har okkupert hele området. Hun heter Løvseth nå......

vh fred
Brit M.

Godt gjort av henne å huske etternavnet mitt. Nei Trondheim er ingen stor by, men likevel, 140000 av oss...

:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu