Bildet inngår i albumet Haram -
Utstyr
  • Canon 400 D
  • 18-55 mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/200s
  • Filmtype100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger227
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314336} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole-Kristian T.
Hyggelig motiv med god dybde. Fint med rødfargen som går igjen på huset og rekkverket. Flott med bygningen som ligger i enden av rekkverket. Vakkert med det gule innslaget på underlaget. Nydelig lys i bildet. Loinjene går innover mot venstre her, tror jeg ville flipet bildet slik at blikket fulgte leseretningen, føles mer naturlig, men er ikke avgjørende. Flott bilde :)
Joárr Larsson B.
Men Ole.. men hvis en flipper det så ødelegger en det opprinnelige motivet, og den burde da komt inn under manipulasjon. Syns det er bra som det er, men om jeg skulle kommentert noe så ville jeg nok gått litt høyere med kamera.

Joar
Gjermund H.
Hei Per Harald!

Må bare slutte meg til tidligere komentarer her... Flotte farger og herlig komposisjon. God skarphet, og i det hele tatt et veldig severdig bilde.

Godt fanget!
Gjermund
Eli R.
Hehe - jeg har også noen bilder som jeg har vurdert å flippe, av samme årsak og det syns jeg godt man kan gjøre av kunstneriske årsaker.

Her føler jeg at du ikke har kunnet bestemme deg om det er rekkverket eller huset du skulle ta bilde av, og at den ''to for prisen av en'' tanken ikke har falt heldig ut.

Jeg syns rekkverket og fyret alene hadde gjort seg bedre, feks med et ståsted litt ler til venstre så man fikk se mer av rekkverket. Nå føler jeg at stolpen i midten deler bildet i to. Det kan godt være at om du sto litt mer til venstre så ville huset finne sin naturlige plass i bildet. Her syns jeg at du skulletenkt ''Det gyldne snitt'' når det gjelder fremste stolpe.
- Eli
Per Harald G.
Takk for positive og konstruktive kommentarar, Ole, Joar, Gjermund og Eli!

Ole, ja eg er enig i at det kunne vore flippa, men det blir litt for rart for meg, og for andre som ser det, som veit om denne staden. Hadde eg flippa det, ville sola lyst frå nord o.s.v. Men eg er heilt enig med deg når det gjeld dette med korrekthet i forhold til leseretning. Eg får trøste meg med at det ser meir korrekt ut for ein arabar : ) (Er det ikkje dei som les frå høgre?)

Eli, eg skjønar kritikken din. Og eg tar den til meg. Eg hadde det i bakhovudet då eg skulle ta bildet, men eg trudde ikkje det ville bli ein slik todelt effekt, fordi eg ville få med mykje av naustet, og då ville det bli meir ein slags diagonal frå naustet, via rekkverket, innover i bildet, og todelinga ville ikkje bli så framtredande, trudde eg : )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu