Klatring i Siurana, Spania
Dette er et bilde jeg tok på klatretur til Spania i mars 2008. Fantastisk fin klatring. (Like a cuc, 6b+)
Jeg har liten erfaring med speilrefleks, så dette var første turen hvor jeg virkelig fikk tatt en del bilder. Helt ok fornøyd med bildet, dumt jeg ikke fikk med hans venstre hånd, derfor ble utsnittet til dumt. Brukbart fornøyd med skarpheten. Ser absolutt behovet for blitz.
Bildet inngår i albumet Klatring i Spania i mars 2008 -
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • 24-105mm f/4 IS
  • Blenderf/4
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_313871} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Thomas H.

Hei,
bra actionbilde dette. Enig vedørende venstre hånd. Jeg ville ikke brukt blitz på dette bildet, da blitzlys gir et ganske hardt og flatt lys rett forfra. Du får langt penere toner i bildet uten blitz! En evt løsning i bilder som dette hvor du har skygge foran og sol i bakgrunnen er å kjøre spotmåling i ansiktet på personen og eksponere etter det. Området med sol vil bli utbrent, men hudtonene vil bli slik de skal. Er nok litt smak og behag, men slik ville jeg gjort det :-)

Mvh
Thomas
Lene L.

Tøff vinkel,men skummel for oss med høydeskrekk :-)
Kjempe flott action bilde,godt tatt...Litt synd med hånda.

Lene
Håvard S.

Var mer svung over dette synes jeg.
Enig med deg at venstrehanda skulle ha vært med.
Kult perspektiv og tøft at vi skimter bakken der nede.
Artig uttrykk på klatreren der han kjemper innbitt for å komme seg opp.

Mvh. HåvardS
Steinulf L.

Har du tilgang på et vidvinkelobjektiv har du muligheten til å få langt større dybdeskarphet. Da blir det skikkelig sug.
Jørgen J.

Jeg er ikke enig i at jeg vil ha mer dybdeskarphet. Det er helt bevisst tatt på f4 for å øke dypdeuskarpheten. Jeg liker bildene hvor fokus er klatrern og hans kamp oppover veggen. Derfor velger jeg ofte å gjøre motivet skarpt, mens jeg slører ut bakgrunnen. Dette er mao bevisst valg fra min side.
Avsluttet .

Lovende start med speilrefleks dette. Så engang en dokumentar om en fransk friklatrer - veldig fasinerende. Han brukte ikke sikring av noe slag og ramlet ned og døde en stund etter filmen var laget.
JFR
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu