Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger288
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_313178} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ketil K.
Hvorfor i all verden har ikke dette fenomenale bildet fått kritikker? Det ser ut som det er sammensatt av to bilder, men jeg går ut fra at det er ett.

Den gamles leverflekk og gråhet som kontrast til ungdommelig skjønnhet viser livets vei - glimrende!
Roger A.
Meget bra. Godt komponert. Hårene foran den unges ansikt forstyrrer mye.

//roger
Dag T.
Spennende, men jeg synes de lyse feltene til venstre trekker for mye oppmerksomhet og ville nok ha kuttet foran øret.
S. N.
Ja, dette er flott! Enig både med DT og KK - altså i at den hjerteformede leverflekken gjør seg, men som DT sier er det for lyst, og jeg lurer på om det er en fordell å ''kill your darling'' - å croppe'n bort, rett og slett. Nydelig gjengitt, hun bak der. Silje
Chr. G.
Takk til alle for kommentarer!
KK: Bildet består av én eksponering.
RA: Hårene syens jeg er noe av essensen her, en slags tråd fra den ene livsfasen til den andre. Men hvis det bare oppleves som forstyrrende er jo ikke det noe særlig.
DT og SN, enig i at det er noe for lyst til venstre, området får noe ufortjent ekstra oppmerksomhet. Har ikke lyst til å kutte bort mer, men skal vurdere forslaget.
Ellers så lurer jeg forferdelig på fargene, føler at jeg er på villspor med en for tiden kanskje-kalibrert ordinær laptopskjerm.
Georg B.
Et av de mest poetiske bilder jeg har sett på en stund! Nært og fjernt på samme tid. Håret nærmest stryker/dufter over ansiktet bakenfor. Synd med det harde lyset i venstre del, men jeg synes ikke det kan kuttes; at vi ser rynkene rundt øyet gir en "nesten-kontakt" som må vøre der. Kanskje understreker det hvite lyset brutaliteten i en avskjed? Begge ansiktene ute av fokus - det er som om minnene og lengselen er det eneste som er igjen. Vidunderlig uttrykk på ansiktet. Et virkelig sanselig fotografi!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu