Huldrene på Lutvann
Bildet inngår i albumet Eventyr -
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Sigma 18-200
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/8s
  • FilmtypeDigitalt
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger463
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312412} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anne Gunhild Lien F.
Jeg liker eventyr og dette er ikke så langt fra hvordan jeg har forestilt meg huldra. Flott skogstemning og ansiktsuttrykkene var passe nysgjerrige og litt overlegne (innbiller meg at huldrer ser litt ned på mennesker).

Anne Gunhild :o)
Tormod H.
Disse Huldrene lever nok her i sitt rette miljø, men alikevel synes jeg det er for mange skjenerende grener og kvister som lett kunne vært klonet bort spesielt på høyre side. Alternativt beskjært høyre kant for å få bedre komp. Ellers fine modeller og fint lys.

Tormod
Jan-Torstein H.
Hei !!! Flott Huldrebilde dette her. Mye vakkert i skogen! Liker de nysgjerrige, undrende og fortellende ansiktsuttrykkene. Fin komposisjon og fint lys i bildet. Mvh Jan-Torstein.
Isar P.
Interessant bilde. Likte godt utsnittet, tonene i huden, og komposisjonen. Ganske eventyrisk, og det likte eg.
Avsluttet .
Hei

Jentene er vakre som huldra selv og idéen god, men det måtte da være mulig å finne en mer passende og interessant omgivelse til dem? Jeg synes omgivelsen her ødelegger hele bildet. Drar du f. eks. lenger inn i Østmarka finner du et flott naturreservat med mye fin hulder-skog. ;)

Tips: Du kan sette nivå på kommentarene til bildet i profilen din her på foto.no. Da er det lettere for folk å vite hva slags kommentarer du ønsker å få.

Hjerteligst
Frode Langset
Merethe S.
Hei!

Takk for kommentarer. Og alle kommentarer er velkomne enten positve eller negative. Man lærer av alt..... :-)

Dette bildet er ikke gjort noe med i PS, eller noe annet program. Jeg er selv også veldig fornøyd med det lyset som var den dagen, og syntes jentene gjorde seg veldig godt i det. :-)

Naturen på Lutvann er urørt nok, og lett tilgjengelig for ei som ikke kan gå helt inn til Stor Elvåga lengre. :-)

-M-
Odd Tore S.
Huldrene ved Lutvann kjenner jeg ikke, selv om jeg er i området ganske ofte.
Huldrene i Nordmarka kjenner jeg derimot godt, de trives på åpne områder, gjerne gammel innmark eller andre lysninger i skogen, og helst mot solnedgang og i tåkedis.
Mulig at Østmarkshuldrene har andre preferanser enn de i Nordmarka, men for meg passer settingen i Nordmarka bedre til min oppfatning av huldre.
Bortsett fra bemerkningen om miljøet er bildet bra. Dog synes jeg holdningen til huldrene ikke helt er den utfordrende og tiltrekkende som jeg forbinder med huldre. Huldre skal være nærmest uimotståelige fristelser.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu