Rødstrupe
En rødstrupe som tar seg en liten pause i disse hektiske vårtiden hvor mesteparten av energien går med til revirhevding og forberedelser til årets hekkesesong. En deilig tid for oss fuglefrelste, (og sikkert de fleste andre også) ;).
Fornøyd med skarphet/positur og lys, bakgrunn ikke helt optimal.
Bildet inngår i albumet Fugler i Telemark - Fuglebilder fra Grenlandsområdet og Vinje i telemark
Utstyr
  • 400 d
  • canon EF100-400mm f/4.5-5.6L IS USM
  • Brennvidde310mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312332} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Marcus V.

Utrolig bra av rødstrupen dette. Skarphet, farger og positur er supert. Bakgrunnen er noe forstyrrende og kunne med fordel vært enda litt mer uskarp. Det ser også ut som om du har skarpet opp litt for mye.
jarl kjetil j.

Hei Marcus, Takk for kommentar! Bildet er minimalt oppskarpet.
Knut Børge S.

Meget flott artsportrett av rødstrupa. Skarpt og detaljrikt, med behagelige lysforhold og flotte farger. Bakgrunn er passe dus og fin etter min smak. Eneste jeg vil pirke litt på er utsnittet, litt trangt i høyre kant.

mvh KBS
Eli R.

Fantastisk skarphet. Jeg syns ikke bakgrunnen skjemmer men skulle også gjerne hatt litt mer luft bak stjerten.
- Eli
Truls L.

Dette var et skarpt og flott bilde av rødstrupen. Syns ikke bakgrunnen var så gale. Kan være enig med Eli om litt mer luft bak stjerten :)

Mvh Truls
Avsluttet .

Hei! Fin og skarp rødstrupe med en fin blikk-kontakt. Poserer fint og kommer godt frem mot den duse bakgrunnen. Mvh Liselotte
ketil o.

Hei!
Sylskarpt (mulig litt for skarpt) og detalrikt bilde. Liker komp/utsnitt selv om der er rom for noe mere luft bak. Fin positur. Bakgrunnen er ok. Velkomponert.
Mvh:
ketil
stein ola h.

Hei Jarl kjetil.

Henger meg på Ketil her. Ser nesten for skarp ut på min skjerm.En anelse mer luft bak stjerten hadde kanskje ikke gjort noe,men det er ett nydelig bilde :)


mvh. stein ola
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu