Lofoten, vinter
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger851
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312036} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Marius S.
Hei Bjørn!

Fin komposisjon og farger, men det første som slo meg var at det kanskje hadde blitt enda finere med litt dunklere lys... Hva tror du om det? Jeg ville redusert litt på lysheten eller økt highlight'en. Tror det sistnevnte ville fungert best egentlig... Dette var bare min mening altså.

marius
Bodil Kristine F.

Fine linjer i fuglenes oppstilling på steinen. Den flygende også godt plassert. De små røde firkantene på staken gjør mye for bildet fargemessig. Litt ensformig himmel.

mvh Bo
Jarle L.
Likte dette bildet godt, men synes det røde på staken er for rødt. Er det en ny stake, eller er det lagt på litt farve i PS?
mvh JL
Bjørn J.
Takk for kommentarer.
Jarle, den staken var nokså fluoriserende rød, så jeg har faktisk dempet rødfargen en smule.

Marius, jeg tror nok ikke at bildet blir bedre om det blir mørkere/dunklere, jeg synes det er bra som det er.
Er du sikker på at skjermen din viser bildet riktig? Det virker som du synes bildet er litt for lyst, så derfor spør jeg. Har du kalibrert skjerm?
ketil o.
Hei!
Fin komposisjon. Liker spesielt godt plasseringen av skarvekollonien i billedflata. Et + med den som elegant går inn for landing. Støtta bidrar til å ballansere bildet,synes personlig den røde fargen gir bildet ditt det lille ekstra her. Flotte farger generelt,god skarphet. Velkomponert og absolutt severdig.
Mvh:
ketil
Carsten A.
Vet ikke om jeg får tak i denne diskusjonen mørkt/lys, akkurat det er passe her etter min mening. Fine elementer satt godt sammen. Den flygende fuglen spiller stor rolle for noe som eller kunne blitt atskillig for statisk.

Men jeg har likevel to innvendinger, hodet til øverste skarv berører horisontlinjen (det hadde det vært fint å unngå, men sikkert ikke så enkelt). Og så er det noe som KAN unngås, dvs. en litt for tydelig (oppskarpings)-kontureffekt på oversiden av den flygende skarven.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu