Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger376
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_311024} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Thorbjørn R.
Dette bildet tar seg opp jo lengre jeg ser på det. Utsnittet fungerer meget bra - linjenføringen er flott - og politibilen og personen skaper den nødvendige historien.

Mvh Thorbjørn
Inger-Lise S.
Hei! En dyktig fotograf sa en gang til meg at det var lærerikt å kommentere bilder i kategorier som var uvant for en selv. Jeg mener han hadde rett og hopper rett uti....(Det skal ikke være lett..)
Forgrunnen er grei og jeg mener den gir ro til bildet og også fungerer som kontrast til poilitibilen og hendelsen i bildet.
Det som slår meg er at inngerdingen heller mer mot venstre, men at politibilens plassering her skaper balanse. Kvels/nattemørket i kontrast til lysene gir en egen stemning.
Jeg syns bildet er spesielt og annerledes... Refleksene i bilrutene gjør meg usikker på om jeg ville klone de vekk, men slik du presenterer det, framstår det naturlig. Jeg har prøvd å fjerne det lilla oppe til høyre i bildet, men kommet til at det må være der, da det gir en referanse...
Intet lett bilde å kommentere dette ;-) Vel, jeg har prøvd.
Du har ellers masse flott bilder!

Inger-Lise
Ivar B.
Hei! Du må ha raskere lukkertid slik at personen fryses dersom det skal fungere som bevis for politiet:-) Morsom historie. Bildet er godt oppbygd linjemessig og flatemessig. Bevegelsen hos personen er fin slik at det antydes. Godt laget dette Rolf. Mvh Ivar.
Stig Børre E.
Liker komposisjon, linjer og de dempede tonene.
Personen legges ikke merke til med det første, og blir en bonus - han kunne vært noe klarere gjengitt. Spennende bilde - du viser en side av deg som jeg ikke har sett tidligere.

StigB
Geir Arne M.

Dette var et bilde med en historie. Spesielt den nesten usynlige personen skaper dramatikk. Rammene rundt med politibilen og taket er helt topp.

Bra Rolf

mvh geir
Bergliot E.
Hei,
Et tøft bilde med historie du viser her. Toppers.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu