Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annet** det var egentlig ikke meningen at grønnskjæret skulle være såpass framtredene som det er :-(
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger764
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310631} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Jon-Petter T.
Overraskende og nyskjerrighetspirrende bilde.

Bluret og opprørt sjø i avdempede grågrønne toner.
Også skarpe vinger over vannflaten flott plassert i bildeflaten.

Synes du har klart å lage et meget severdig og spennende bilde.

MVH
J-P
Avsluttet .
Veldig fint lys her. Og et ok motiv, hvor en ikke får servert alt på et brett - men faktisk må tenke seg om et par ganger før en finner ut hva det egentlig er en ser på for noe. Og ikke engang da er en sikker på hva det er en egentlig ser. Det er en god egenskap ved et bilde.
Per Olav V. T.
Severdig og presentert i et fint lys som nevnt. Akkurat passe spennende til at det pirrer nysgjerrigheten men ikke for abstrakt. Kan godt leve meg inn stemningen ved ståstedet til fotografen. Øverste lyslinje gir fin dybde.
Per Olav
S. N.
Enig med JPT. Både innholdsmessig og komposisjonsmessig spennende. Svært god utnyttelse av lyset.
Jeg er litt nysgjerrig - var dette opprinnelig tenkt som et rent landskapsbilde med lys og sjø, som det tilfeldigvis kom noen inn i, eller er siutasjonen helt planlagt, dvs stod du og ventet på at en fugl skulle komme inn akkurat der? (Bildet blir verken bedre eller dårligere av foranledningen, og du trenger ikke svare. Jeg synes bare ideen og gjennomføringen m valget av standpunkt og lys er mer inspirerende å vite enn blender og lukker ;) ) Hilsen Silje
Hilfred M.
Knallspennende!
Lyset, været og fuglen tilfører bildet en stemning jeg er veldig kjent med og opplever ofte, men ikke har klart å eksponere på brikka så bra som dette enda.
Jeg ville helt sikkert komponert bildet med fuglen på tur inn i bildet, men jeg tror jeg skjønner ditt valg også.
Seerverdig.
Chr. G.
Takk for kommentarer. Sløret er ikke sjø men dis langs bakken og fuglen mener jeg å huske var på veg ned mot sjøen bak kanten.

SN: Nei, det var ikke landskapsbilde som var i tankene, jeg var mest opptatt av å få skildret disen og lyset samt å få en eller annen fugl på en eller annen måte til å opptre for å gjøre det om mulig litt mer interessant. At det er en fugl der er altså ikke tilfeldig, men at den er akkurat dér og har akkurat dén posituren var jeg nok ikke herre over :-)
Chr. G.
La meg legge til at stor blender, lang brennvidde og fokus på fuglen sannsynligvis bidrar til at motivet framstår slik det gjør.
Stig Børre E.
Spennende.
Finishen er knall. Lys og komp også.
Bildet blir såpass abstrakt at de er litt vankelig å forstå og derfor pirrer det nysgjerrigheten.

StigB
Inger-Lise S.
Annerledes, spennende og med en helt spesiell stemning. Lyset og disen gjør mye for bildet..God fokus på fuglens vinger.
Fint dette.

Inger-Lise

Anne-Lise S.
Dette ble spennende. Bluret, opprørt sjø i mørkere fargetoner, men likevel med detaljer. Fuglens vinger som skarp kontrast ovenfor, og god dybde innover. Er i tvil om den lyse linja på himmelen?

Anne-Lise
Kristin S.
Et annerledes og spennende fugle bilde. Flott lys som fremhever fuglen.
De flotte tonene og disen gir bilde en litt dyster og kjølig stemning. Flott utsnitt.
Lekkert!

Mvh Kristin
Tove H.
Spennende bilde med fint fokus på fugens vinger, god dybde og godt lys. Nesten litt overjordisk preg. Reagerte litt på den lyse linjen øverst - litt usikker på den...
Tove
Chr. G.
Takk for kommentarer! Linja øverst er bredden på andre siden av sundet, selv synes jeg den i sin forholdsvis utviskede form er passe grei å ha der.
Aina s.
Et virkelig flott bilde med melankolsk stemning. Synes linja bidrar til stemningen. Enig m Tove ang overjordisk preg, pga vingene og disen.

Mvh Aina

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu