Karasjok gamle kirke
Finnmarks eldste trekirke. Den brukes ikke så ofte etter at nykirka ble bygd. Når den er i bruk, så er det helst om vinteren.

Et lite OBS!
Jeg fant en okularring til et Canon kamera på veien utenfor kirka. dersom det er en ''dotter'' som har vært der, så har jeg tatt vare på den.
Bildet inngår i albumet Arkitektur og interiør - Dette likte jeg.
Utstyr
  • D3
  • Nikon AF-S VR 24-120 f/3.5-5.6G IF-ED
  • Brennvidde58mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/1600s
  • FilmtypeRAW - ISO 200
  • Nei
  • Annet- 0,67 EV
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309491} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole-Kristian T.

Teknisk ser dette bildet veldig bra ut, med klare, fine farger og strøken skarphet. En grei presentasjon av denne søte, gamle kirken i finværet, der vi også får antydet noe av omgivelsene. Bra :)
Turid L.

Hei Wenche

En fin kirke jeg husker jeg tok
bilde av da jeg var der.
Skarpt og fint bilde hvor jeg
likte kontrasten mellom det røde og
hvite på kirka.
Treet og stenen gjorde seg godt her.

mvh Turid
johnny leo j.

Flott kirke, fint lys og farger. Ser ut for att kamera er holdt litt oppover, det gjør att kirken faller litt bakover(pirk). Dette kan rettes ved å dra bildet sammen i bunn med ett fotoprogram - transform. Noe forstyrrende bygg rundt her, ikke så mye man kan gjøre med det. Men ville kuttet ørlite på venstre side så det gule bygget forsvant.. Slike ting drar blikket ut av bildet og bort fra motivet.

Fint motiv som du har fotografert her.

Knips ivei.

Mvh Johnny
Venche J.

Takk for kommentarene dere.

Dette var faktisk et krevende bilde å ta med hensyn til lysforholdene. Sylskarp sol, hvit snø og hvite vegger. Men jeg valgte solsiden fremfor skyggesiden like mye for motivets del som for utfordringen både til meg og kameraet. Jeg syntes vi besto prøven begge to. :)

Johnny Leo: Jeg mener at jeg holdt kameraet rett, både horisontalt og vertikalt. Jeg reagerte selv på den ''forvrengingen'', og trodde det hadde noe med brennvidde og objektiv å gjøre. Jeg har tatt flere bilder fra samme vinkel med forskjellige brennvidder. Men de er like alle sammen akkurat der. Min konklusjon er at det faktisk er segg i den veggen. Studer linjene i bildet ellers. De er riktige.

PS. Jeg bruker PTlens til korrigering/perspektivkontroll.

Wenche.
johnny leo j.

Ikke tvil om att både du og D3 gjorde en god jobb her. Det er nok som du sier, segg i veggen. Ikke så rart for en så gammel trekirke, men det er bare sjarmerende.

Synes snøen på taket gjorde hele bildet spesielt-

Keep up this good work.

Mvh Johnny
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu