Skviset
Huset ligger skviset mellom en trafikkert gate (svart snø) og et kjøpesenter (der borte). Det er også skviset mellom tidsepoker, med en uviss skjebne foran seg. Det er forlatt (porten er nedsnødd).
Utstyr
  • Sony DSC W-100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetPorten er hentet fra et bilde av huset fra inngangssiden, noe som lys/skyggemessig blir feil, og som dermed gir et litt surrealistisk preg. Dette huset er dekt med eternitt fullt av asbestfibre (av ''eternity''). Fordi eternitthus nesten per definisjon ikke er vakre og fordi dette er vakkert, har jeg ''sett'' dette huset som besøkende i området i flere år. Men først nå sto det tomt. ''Det skal bu folk i husan''. <br>Huset eies av Jernbaneverket og står sentralt på Dokka. Det er visstnok en tjenestebolig fra denne stasjonen på gamle Valdresbanen, sannsynligvis opprinnelig og fra 1902. Noen mener det er den opprinnelige stasjonsbygningen, flyttet under krigen. Mail meg gjerne om du vet mer.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_308480} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
S. N.
Det er et fint hus, men uten forklaringen din klarer jeg ikke helt å se at det er skviset ;) Show - don't tell, som det heter. Her kunne nok et annet kamerastandpunkt, feks på andre siden av den trafikkerte veien du forteller om, med tungtrafikk som suser forbi, fortalt deler av historien som blir antydet. Hilsen Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu