Easter parade
Easter parade

I 1491 kom de første spanjolene til den nye verden. Hundre år senere hadde millioner av indianere krepert av sykdom som mennene til Columbus brakte med seg til den nye verden. I sin jakt på gull plyndret og utarmet hvite europeere en hel verdensdel.

Her tenker jeg meg en jordboer som patruljerer et område på planeten St.666. Som du ser oppfører han seg som militære flest, skytteren er klar til bruk.
Noen av ekspedisjonens eksperter er i gang med å kartlegge de geologiske ressursene, andre jakter på ukjente livsformer, mens bakmennene drømmer om økt fortjeneste.

I anledning påske kommer jeg som vanlig med et langfredagsbilde så stay tune.
:)Gorm
Bildet inngår i albumet Sprø innfall - galskap satt i system
Utstyr
  • Nikon D200
  • nikor 28 -105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger578
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_307751} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Fredrik S.
He he...du fortsetter me det samme hykleriske svada Helge....herlige greier. Ingen andre her inne provoserer meg slik du gjør. Stygt, grunt og repeterende. Sikkert teknisk bra ( uten at jeg vet altfor mye om manipulasjon), men dette bildet føyer seg inn i en lang rekke intetsigende ''krig, fred, politikk og sånn'' - bildene som du legger ut i mine øyne.

Mangfold stimulerer kreativitet!
Stå på!

Helge R.
stor takk Fredrikk, da har jeg oppnådd det jeg ønsker,
ha en flott helg hilsen
:)Gorm
Geir F.
Hei Fredrikk-gutten:
Ser at du også ettervert er blitt en Gorm-disippel. Du er innom og kommenterer nesten alle bildene hans. Fascinerende å registrere hvor glad du er i å bruke tiden din på ''intetsigende svada''
Du dummet deg jo ganske voldsomt ut den gangen du kalte teksten hans noe av det samme, så hadde Gorm sakset det fra en av Dagbladets mest respekterte utenrikskorrespodenter.

Regner med du ikke klarer å holde deg borte fra dette ''intetsigende '' bildet, men kommmer tilbake og legger igjen noen flere velformulerte synspunkter. Men det blir nok uten noe mer oppfyringsved fra meg er jeg redd.

Hei Gorm:
Her fyrer du ihvertfall opp med et fyrverkeri av et bilde. Synes det komposisjonsmessig er et av dine beste med elementene logisk plassert. Prikken over i -en (bokstavlig talt) må være moder jord over huet på mannen. Her formidler du hvor han kommer fra. Det kalde hvite lyset fra jordkloden virker også troverdig i forhold til det kalde lyset på bakkken.

Vel det er vel det jeg har. Regner med det kommer noen flere kloke vurderinger fra Fredrikk-gutten også etterhvert når sulten etter ''intetsigende svada '' blir for stort..

-fløde-


Per Einar G.
Hallo Helge!

Glimrende bilde igjen fra deg dette, jeg syntes manipuleringen fungerer helt greit...jeg har da også sett dette på Redbubble og syntes at bildet kommer mye mere til sin rett der...ikke for å være negativ til foto.no formatet, neida...men noen ganger kan komprimering og kvalitetsforringelse av store filer falle negativt ut. Nok om det!

Dette bildet minnet meg også mye om en dårlig kamuflert Russer U-båt delvis stikkende opp av polar-isen og en frustrert fot-soldat.
Utrolig hva et godt bilde kan gi til betrakteren!

Trivelig helg til deg!

Per E.
Fredrik S.
Geir: Synes du alt du leser i avisen ( Innkludert det fra prominente utenrikskorrespondenter) aldri kan betegnes som intetsigende svada? Må inrømme at jeg ganske ofte reagerer på saker og ting som blir sagt eller skrevet i media på tross av at utsagnene kommer fra mennesker som angivelig har peiling på det de uttaler seg om. Føler ikke at jeg gikk på den store blemmen om jeg reagerte på noe Helge plagierte fra en journalist i Dagbladet.
Må også poengtere at mitt innlegg til Helge har et ganske klart komisk og positivt ''flair'' over seg...altså mer: Vi er enige i hvor forskjellige saker vi liker, og det gjør verden mer spennende. Altså ikke hets eller usakeligheter.

Men for all del...det er jo bare mine subjektive meninger. Gap opp du lille Geir så skal vi dytte mer hjernefòr ned i den ukritiske fuglemagen din.
Avsluttet .
Husk å ta medisinen du Frikke, så blir du nok frisk skal du se.
Fredrik S.
Skal forsøke og huske det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu