Lek på Campingplassen
Innhopp på osen-stranda:Fra tid til annen finner ledelsen ut at landings-stedet skall flyttes fra det sedvanlig, til noe annet i nærheten. I dette tilfellet, stranda ved osen-skjøen, like ved hoppfeltet.
Bildet inngår i albumet Fallskjerm - Diverse bilder av fallskjerm og base-jumping
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-08-06 01:10:18
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDet diskuteres, både her og i andre fora, hvorvidt speilveding av et bilde har betydning for det genrelle utrykket. Dette legges ut fra min siden, som et endelig bevis på at dette faktisk HAR betydning.

    Forøvrig ønsker jeg selvsagt komentarer på generel utørelse og komp.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger1041
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30766} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Erlend M.

Jo, enig i at speilvending har mye å si. Men dette var kanskje ikke det rette bildet å demonstrere det på..?

Ellers synes jeg bildet er ganskje kjedelig. Om ikke annet har det fine farger, skarphet, komp og er godt fanget og presentert. Bra øyeblikksbilde.
Vemund L.

I min e øyne har speilvendingen ganske stor betydning på dette bildet. Det finnes sikkert eksempler hvor det er ennå mere tydelig, men jeg lot spesielt merke til det på dette bildet, og la det derfor ut. Slikt, som det meste annet innen foto, er selvsagt en smaksak.

At bildet er kjedelig er selvsagt også en smaksak....selv syntes jeg det er ganske brukbart, selvom jeg jeg savner litt av fartsfølelsen, spesielt i orginalen(før speilvending).

Vemund
Erlend M.

Husk man ofte ser mye større forskjell ved speilvending av sine egne bilder, enn andre. Det er fordi man har sett lenge på sitt eget bilde én vei. Når jeg speilvender et av mine, kjenner jeg de nesten ikke igjen. Prøv å speilvende en annen sitt bilde her på foto.no og du ser ikke mye forskjell. Ditt eget derimot...
Vemund L.

Jeg er igrunn enig at man ofte ser de fleste forandringer bedre på egne bilder langt letter en på andres.
Likefremt mener jeg altså at dette er et bilde som har stort ubtytte av en speilvedning, da helt fulstendig u-avhengig av hvem fotografen måtte være.

Vemund
Hans- Georg S.

Utrolig bra denne nye tjenesten! Her kan man enkelt vurdere samme bildet i forskjellige utsnitt eller versjoner å få svar på nettopp det man selv sitter å vurderer hva som er best før man legger bildet ut.
Joda, den speilvendte versjonen fungerer best. Synes orginalversjonen ''bremser'' mer, sikkert fordi jeg føler han lander ''motstrøms''. Den speilvendte versjonen får han en mer glidende landing.
Fint situasjonsbilde som er verdt å ta vare på.
Tom J.

Hei,

Enig med Erlend, om at bildet er litt kjedelig, men når det gjelder temaet om speilvendig, så mener jeg at det har betydning på dette bildet. Jeg mener at orginalen er best. Jeg synes det blir ''mest rett'' når hopperen kommer inn fra høyre.

mvh
Tom Jarane
Stig S.

Kan bli mange og lange diskusjoner med den nye tjenesten;-) Speilvendt versjon absolutt best,- egentlig overrasket over hvor stor betydning det får på et så enkelt bilde. Mer fart og riktigere balanse etter min mening. Bildet i seg selv er vel et greit nok feriebilde, ikke mer (fine farger).

--ss--
Carsten A.

OK reportasje dette, fint situasjonsbilde!

For meg er ellers speilvending helt likegyldig. Diskusjonen er like gammel som fotografiet. Men det er selvsagt mulig at jeg ikke er stand til å fatte poenget, men det gjør jeg altså ikke.
MVH CA
May-Lise L.

Enig med Carsten. :)
Audun R.

Bra situasjonsbilde, folka lurte nok fælt.

Husk å skrive bildeteksten baklengs.

MVH Audun
Lars-Anders M.

Flott fanget situasjion. Bra.
Kjetil N.

Fint bilde. Den speilvendte versjonen er merkbart bedre.
Camilla H.

Detta er kult! :)

Kris B.

bra bilde.

jeg har sett en del stygge vannplaninger som dette hvor fallskjermhopperen går rett på snørra i vannet, men vanligvis går det jo bra!
John G.

Den speilvendte føles mest riktig. Kanskje fordi det er mer naturlig å ''se'' fra venstre mot høyre i et bilde, eller i skrift??????
Ellers, på min skjerm, er det er stygg digital feilstripe fra midten av bildet,midt på, og helt ut til kanten av bildet. Bare jeg som ser den??????
John :-)
I L.

'Litt kjedeligt'' är väl bara förnamnet?! Fult ljus o allmänt trist. Skulle möjligen funkat om det varit den första parachutisten skådad eller nåt; situationen är väl inte särskilt spännande.
Dag T.

Sorry Vemund, jeg ble ikke overveldet :-)

Det kuleste med bildet er hvor udramatisk det hele ser ut. Folk står og glor og så er det en tøffing der med fallskjerm!
Thorfinn B.

Egentlig udiskutabelt for javist har speilvending mye å si for enkelte bilder, men kanskje ikke så mye her....

Så var det denne rødfargen på bildene dine da....! Unormalt sterke og trekker blikket bort fra handlingen og inn i en altfor rød fallskjerm.

bra fanga dette. Artig situasjon. Liker'n!
Kris B.

han er ikke så tøff dag thrane!
det finnes farligere ting!
Vemund L.

KB: Blue skyes!

:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu