Utålmodig
blir man av å stå og vente på tur.
Bildet inngår i albumet Fugler og dyr - Dyr jeg møter på min vei. Både firbente og bevingede vesen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-03-10 20:10:48
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_307066} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Christian Erik B.

Skarphet og valg lukkertid er perfekt, men jeg ville valgt et tettere utsnitt. Mye av energien i bildet forsvinner i bunn og til høyre - bildeelementer som ikke tilfører noe nytt.

Mvh CEBergheim
Venche J.

Takk for kommentaren Christian.
Jeg vet ikke helt om jeg er enig med deg. På din måte å se det på så har du muligens rett, men jeg dokumenterer og har valgt å vise litt miljø også - denne gang.
Hmmm, en tettere beskjæring hadde blitt litt for mye tenner - tror jeg.

Wenche.
Avsluttet .

Hei
Godt bilde. Viser på mange måter energien og utålmodigheten i hunden, før start.
Det eneste jeg synes trekker ned er de røde selene. Tro hvorfor seletøy ofte har knall farger:)
Mvh
Eva
Ann-Olaug T.

Hei
Venting på standplass, bra vente bilde, men det hadde vore bedre om du hadde dreid litt kamera slik du fekk på heile fremste hunden.
Kappinga av snuten øydelegg bilde, det er mi oppriktige meining.. Hunden som er i fokus er skarp og fin.

Angåendes seletøyet, nomeselen så liker eg fargen, og det piffer opp bildet, er det ikke slik at selane har farge etter størrelse?
Mvh Ann-Olaug
Venche J.

Takk for kommentarene til de to siste.

Jeg må nå le av forslag til å dreie kameraet hit og dit, opp eller ned. Disse hundene er i bevegelse hele tiden og det er vel tvilsomt om jeg hadde fått dette gapet og det blikket om jeg hadde dreid kameraet. De sitter ikke i positur og venter nettopp derfor kom ikke snuten med på den bakerste hunden (lengst bort fra kamera).

Bildene fra Finnmarksløpet er rene dokumentarbilder. Det som skjer det skjer og de øyeblikkene prøver jeg å fange etter beste evne.

Jeg er ikke sikker på om fargene henviser til størrelse. Akkurat det tror jeg er litt produsentavhengig. Har selv en XL til vår Shaefer, og den er rød. Mener at XXL også var rød uten at jeg er sikker.

Wenche.

Steinulf L.

Jeg synes også at det forstyrrer litt med en kuttet snute. Kan hende fremstår et bilde med tettere utsnitt som mer dramatisk enn du opplevde det, men jeg føler meg nokså sikker på at bildet blir bedre.
Venche J.

Steinulf, jeg har laget et tettere utsnitt, men er ikke begeistret for det selv. Det har sikkert noe med min opplevelse å gjøre. Jeg syntes rett og slett det er for mye tenner. Blikket er greit, ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu