Ravnepar
Ååå så fin sveis du har!
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Sigma 120-300 mm. F 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger559
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_306904} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Per T.
Fantastisk flott fokus. I tillegg kommer fjærdrakten flott frem på de sorte fuglene. Morsom tekst. Et meget bra fuglebilde! Mvh Per
Richard F.
Dette er bra saker! Jeg er ny innen fuglefotografering, men har såvidt begynt å lære. Dvs, jeg får stor respekt av å se dette.

For det første er fuglene supergodt isolert! Ingen forstyrrende grener eller annet søl i bakgrunnen. I tillegg er fargetonene helt fantastiske!

Jeg vil gjerne høre mer om hvordan du posisjonerer deg, eventuelt hvordan man lokker til seg fuglene (eller lar være å skremme dem :) ).

Selv bruker jeg et D2Hs og en 300 2.8 VR, men er ikke i nærheten av å skape noe slik som dette!

Gratulerer. Print det ut!

Richard.
Pål E.
Hei,

Nok et strålende ravnefoto fra din hånd. Like stemningsfullt som det er stilfullt og spennende. Trekk for oppskarpingshalo og litt gjennomtrengende blåfarge. Men slikt er jo enkelt å fjerne i PS.

hilsener fra Pål
Robin J.
Herlig blåtone i et knallskarpt bilde. Herlig positur. Dette kan du virkelig. Gratulerer med resultatene i runde 1 Villmarksliv. Mvh RJ
Rolf S.
Takk for kommentarer, til R.S,bilde er tatt fra kamuflasje.
Til R. J takk for gratulasjonen.
Mvh Rolf
Venche J.
Slike bilder blir jeg målløs av, og jeg tar av meg hatten i ærbødighet.

Kjempeflott!

Wenche.
Eyvind R.
Et svært godt bilde. Nydelig komponert. Detaljrikt og med særdeles god skarphet.

Mvh Eyvind
Tom E.
Veldig bra,flott utrykk på ravnene og blåfargen er bare knall.
kjempebra.
mvh Tom
Svein B.
Nydelig bilde av ravneparet Rolf. Artig hvordan de kommuniserer, og positurene, ''sveisen'' og nærheten til situasjonen gjør bildet helt spesielt. Flott teknisk og komposisjonsmessig også- og en kledelig bakgrunn. Nydelig.

Mvh
Svein B
Aleksander M.
Hei Rolf!
Enig med Svein sin kommentar! Dette var bare knall. Det er jo langt vanligere med ørn enn ravn her så det er i tillegg et pluss. Dette var rett og slett strålende utført!

Mvh Aleksander
Fredrik S.
Knallbra!
Pluss for herlig bakgrunn.

Mvh Fredrik S
Roar K.
Knall dette her. Fikk en følelse av ørlite blåstikk, men ikke sikker. En fuglefotografs drøm å få til noe sånt.

Roar
Avsluttet .
Hei
Knallskudd:)
Alt sitter her.
Meget dyktig gjort.
Mvh
Eva
Ivan H.
Hei,

Meget spennende og fint bilde.
Her har du også fanget kommunikasjon, det er bra.
Hvis jeg skal pirke på noe ville jeg hatt greinen litt mørkere.

Hilsen
Ivan Holmedal
Lasse H.
Merkverdig god klarhet i bildet som ellers har en meget tiltalende komposisjon og fargebalanse. Nesten maleriske kvaliteter i all sin enkelhet.
Stian H.
Svært vakkert!

Ravnene er meget spennede fugler å fotografere, de komuniserer på høyt plan. Eksponeringen sitter som et skudd, og blåtonene er nydelige. Grei erstatning for ørna dette:-)

Stian
Jarle S.
Hei
Skal kommentere dette bildet spesielt,men jeg har sett på flere av dine flotte dyre- og fuglebilder,og det som går igjen er at dine bilder er virkelig fine miljøskildringer av de forskjellige artene.Ikke bare så-nær-som-mulig-bilder,men bilder som sier veldig mye om artenes nærmiljø og hverdagsliv.Absolutt en nytelse å se dine bilder.Så til dette bildet,som er et eksempel på det jeg skrev innledningsvis.Et kjempefint bilde av noe så vanlig som ravner,men utført på en helt eksepsjonelt god måte.Sylskarpt,god komp og en situasjon som får meg til å trekke på smilebåndet.Dette er absolutt et blinkskudd,som jeg vil anbefale.Men som sagt,det er flere av dine bilder som kunne fått samme omtale.
Vennlig hilsen Jarle Storli
Jostein G.
Litt mye blått stikk i bildet. Likevel fjærdrakten kommer godt frem og skarpheten er upåklagelig. Disse fuglene visre jo mye affeksjon overfor hverandre, noe også dette bildet illustrerer. Syntes bildet ble noe for blått som sagt. Fikk derfor en del assosiasjoner og moods som ikke har med ravner å gjøre he he, men det er jo min mening og meg da...litt sånn paintbrush.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu