Bildet inngår i albumet Jakten på det gode liv. -
Utstyr
  • Canon eos D30
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger666
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30631} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
John G.
Bilde med mye symbolikk, og som gir mange assosiasjoner. Og dét er bra.
Enkel og grei komposisjon. Nestenbra kontakt med modellen. Ser dog ut som om han ser over og forbi fotografen, hvilket ikke er negativt. I følge billedserien det hører til er det naturlig at han ''ser etter noe'' langt der fremme...
Ellers blir jeg kanskje ikke helt fortrolig med den utbrente huden, bevegelsesuskarpheten(puh... langt ord :-))og usm'en i øynene...
Altså; et bra fortellende bilde, men som kanskje mangler litt på det tekniske. Andre er sikkert av andre oppfatninger. Kommer helt an på hvordan man selv velger å ''lese'' det...
John :-)
Jostein M.
Hei Hege. Et spennende og spesielt bilde, liker utbrentheten og det noe dystre preget. Kunne kanskje beskåret bilde litt i øvre del. Bra og som nevnt spennende.
Mvh Jostein
Avsluttet .
Synes du har vært flink med softingen, jeg, Hege. Det sentrale her er øynene, hånden og gitteret. Skrell gjerne vekk det uvesentlige ved å tone ut slik du har gjort det med mange hudtoner her. Dette er ikke noen konkurranse i korrekt eksponering. Det dreier seg om uttrykk, det å ville fortelle, det å si noe med et bilde, og slik sett lykkes du overmåte bra her.
Bildet er kjempebra, og en helt ny side ved deg. Jeg er imponert. Du overrasker, og viser at du er i fortsatt utvikling. Flott. De hvite kornene og rusket tar du senere.
MVH OEH
Nils B.
Kjempebra og spennende, og henger meg på de andre sine komentarer. Bilde får en til å stoppe opp og tenke. Hvorfor, hvem, og hva, osv. mange spørsmål, men svarene ligger i min og andres fantasi.
mvh Nils
Tarjei Ekenes K.
tøft! utrykksfullt!

litt pirk: det er noe få hvite korn rundt/over hodet på ham. særlig det til høyre for hånda hans er smart å få bort. blikket faller lett på dette.

men som sagt...dette er pirk...hehe

! son tarjeiav !
Hans- Georg S.
Utrykksfullt som TEK nevner. Naken og ensom forlatt i mørket bak et gitter........
Ferran C.
Very impresive and expresive picture, i really like it, the composition and the idea are great, the contrast betwen the whiteness of the body and the darkness all arround, i like the way the bright reflects shaping the black bars, but i would like it even more without the shaking impresion, to me sharper would be better.
Very nice job.
Ferran
Lars-Anders M.
Talende bilde. Men han jakter visst på feil sted etter det gode liv.
Thomas B.
Hei Hege!

Syns du har fått til bildet veldig bra. For meg er det blikket som gjør bildet. Fint med de hvite partinene..

hilsen
Thomas
Tom E. F.
Bildet ditt får tankene i sving. Assosierer til en (russisk) ungdomskriminell som har en misforstått jaktteknikk.
mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu