Utstyr
  • -
  • Lensbabies 3G
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Knut-Inge J.
Heilt fortreffeleg mini-serie dette, der tilsynelatande alt stemmer: Flateinndeling, komp, tonar, fokusvalg - og ikkje minst fortellinga ! Grafittien på veggen er prikken over i'en. Anbefaler gjerne dette.
Avsluttet .
Enig med Knut-Inge. En artig liten øyeblikksserie som det er lett å kjenne seg igjen i. Disse gatemusikantene er jo noe vi alle og enhver passerer med jevne mellomrom. En får ta det for det det er; et varmt og småhyggelig hverdagssnapshot.
Avsluttet .
Jeg kan godt like denne ''serien'' ja! Fin bevegelse, bra komp og gode toner. Funderer på om barnet faktisk gir penger eller rett og slett prøver å berike seg selv med noen småslanter... :) Velger å tro det beste om småtassen... :)

Erik
Espen A. I.
Jepp, denne sitter denne. Morsomt å se at LB3G har gjort flere forunt med gode resultater. Imponerende.

mvh Espen
Lene F.
Orginalt dette her! Enig med de foregående kommentarer. Selv kunne jeg ha ønsket et standpunkt som gjorde at man kom tettere på aktørene slik at man unngikk den store grå og uskarpe asfalten. Hilsen Lene
Per Olav V. T.
Takker for utfyllende kommentarer og anbefaling!
Per Olav
Stig Børre E.
Varmt og morsomt. Musikanten er tydelig sjarmert.

StigB
Anne Kari Berg K.
Ja, denne serien uttrykker varme. Fin og stemningsfull komposisjon. En fin øyeblikksskildring.

AK
Per Olav V. T.
Jeg tenkte ikke akkurat på varme der og da, men så situasjonen komme da ungen nølte litt med å gå frem... ser i ettertid at dette var et varmt og koselig øyeblikk i en travel handlegate en lørdags formiddag :) Takk for kommentarer!
Per Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu