Fjellvind
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger398
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305199} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Tove H.
Du verden, dette var lekkert! Er det en person som sitter der - eller er det bare en snøskavl, nedsnødde trær, kanskje... Utrolig flott lys og herlig stemningsfullt med snøen som virvles av vinden. Flott komponert, nydelige s/h-toner og ikke minst et veldig spennende motiv!
Hilsen Tove
Ivar B.
Herlig! Fin vær og vinterskildring. Kaldt, røft og vakkert. ''Trollene'' kjemper seg fint fram i motvinden, men ble vel forvandlet til snø og is i det solen rant Liker dette meget godt! Presentasjonen framstår litt i gråeste laget på min skjerm. Du bruker hele toneskalaen, men jeg tror noe av snøfokket kunne blitt presantert litt lyser (spesielt i forgrunnen) for å frambringe enda mer briljans i bildet. Dette må ha vært litt av en dag i fjellet. Litt misunnelig hilsen, ivar :-)
Svend Wiig L.
Hei Rolf!

Ja, her har vi Star Wars - figurene, (hva de nå heter..) hånd i hånd over vidda, under innspillingen på Finse.....

Det tynne ''snøvinden'' over skaren får liv i bildet og skaper/viser været på virkelig måte i fjellet.
Fint fremlagt!

Hadde du lysnet noe nede og bla snøføyka nede til venstre hadde bildet fått noe mer spenst evt noe mer kontraster. (....men da hadde kankje det lyseste partiet oppe til hø blitt utbrent...?)
Vel, det er noe av det samme som Ivar skriver....
Her er det bare å prøve seg frem....

Likte det godt!

Mvh Svend

Odd Tore S.
Pen og veloppdragen vind og føyke du har funnet her. Nok til å gi inntrykket av at her foregår det noe, men ikke nok til å rive snødekket av trærne.
Den kombinasjonen synes jeg at ga et flott bilde.
Plasseringen av treet er upåklagelig, og skaret gir både dybde og snøen et sted å fyke.
Gråtonene er holdt slik at de føyka står klart frem. Jeg har ikke problemer med at selve snøoverflaten er såpass mørk, med en slik struktur kan den oppleves som mørk i forhold til føyka når man ser den uten kamera også.
Skulle gjerne sett litt slikt nå snart, men som vanlig er Rv7 mer eller mindre stengt pga litt for mye av denne typen motiv.
Odd Tore
Stig Børre E.
Flott stemning. Spennende tekstur i snøen, hadde ikke snøfiguren vært der kunne dette like gjerne vært en ørken. Lyset og snøføyka gir liv. Syns plasseringen av snøfiguren er litt statisk, men en eventuell beskjæring raserer resten. Uansett et spennende og dekorativt bilde - dette kan du (og har du kunnet i en del år... ;-).

StigB
Erik J.
Dette var det utmerket driv over! Fine toner gjør at snødrevet står veldig fint fram. På min skjerm ville jeg vært fristet til litt å dra på med litt mer kontrast i mellomområdet da dette framstår som litt grått, men det kan ta seg annerledes ut på en annen skjerm (uansett tror jeg dette har så mye i seg at det kan tilpasses selv min skjerm)
Espen A. I.
Svært pent motiv, godt fanget og fint teknisk sett. Liker det godt.

mvh Espen
Rolf S.
Takker for gode og konstruktive tilbakemeldinger - jeg øver videre.
Reidar N.
Nydeleg fjellbilde dette. Det kan vere tøffe forhold i høgda sjølv i finevær.

Reidar
Tor Olav O.
Trolst snøføyke i en god komposisjon. Alt stemmer her. Fint er det og i S/H. mvh Tor Olav
Anne V.
Hmm, dette var spennende! Trolsk og stemingsfullt, de nesten flytende snøføykene skaper en kjempefin kontrast til alle de fine skyggene i snøen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu