Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_304640} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Geir F.
Funker jo bra dette. Liker vinklingen og det svimlende perspektivet. Himmelen mangler kanskje noen nyanser, eller... kanskje skal det være sånnn. Uansett: Jeg liker dette.
-fløde-
Avsluttet .
Jada, som Geir sier, funker bra.

Flott layout og god komp. Interresant objekt. Fin vinkling.

Godt jobba Brit.

Hallo fra Eivind.
Tove H.
Fint med fargene på trærne som matsjer kirken. Trærne er en fin innramming, bra at statuen gikk klar av greinene. Liker vinkelen. Tipper at du har valgt himmelen slik - litt anonym. Liker bildet.
Tove
Gunnar John C.
Jeg synes du har fått et godt grep på å få frem komplementaritet mellom arkitektur og trærnes mer organiske former, i flere av dine bilder. Jeg er hjertelig enig med Tove i at trærne her danner en fin innramming om Wren´s himmelstormende kuppel. Og helgenfiguren som nærmest kommer vandrende ut av løvverket bidrar med liv og overraskelse. Synsvinkelen og de to kryssende diagonalene gir virkelig et svimlende inntrykk. Meget bra synes jeg.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Per Einar G.
Jeg liker også det jeg ser her.
Enig med de som nevner god vinkling og innramming, jeg liker også at fargene i løvverket som også er nevnt, matcher med byggverket og statue!

Lekkert dette Brit!

Mvh

Per E.
L K.
Skjeve linjer er ikke nok. Her er det kun arkitekturen som imponerer.

- lakris
Brit M.
Geir, Eivind, Tove, Gunnar og Per Einar: Hjertelig tusen takk for alle positive kommentarene! Var spent på reaksjoner her, tenkte kanskje motivet ble for alminnelig og ordinært?

L.Kristoffersen: Takk for kommentar fra deg og. Jeg regner med at når du skrev slik du skrev, så har du tips til hvordan jeg kan gjøre bildet bedre? Eller er det bare at du ikke liker slike motiver? Det er lov det, men da pleier man ''gå fordi''. Så jeg regner med at det var noe med motivet (uten arkitekturen da :-) som du ikke likte? Ville gjerne fått en bedre begrunnelse fra deg.

Brit
L K.
Der tar du helt feil, BM. Man går da ikke forbi et motiv man ikke liker. Dette er en bildekritikksite. Dersom man kun responderer på bilder man liker blir det jammen meg en intetsigende og kjedelig site.

Det er helt tilfeldig at jeg kommenterte ditt bilde. Jeg kjenner ikke deg og har derfor ingen agenda i forhold til deg personlig. Jeg foretar av og til slike raid, og denne gangen ble ditt bilde med i dragsuget.

Som jeg nevnte i en annen kommentar i går kan jeg ikke, eller rettere sagt vil ikke, beskrive i detalj hvordan fotografen skal løse oppgaven. Det er og blir en prosess som må komme fra fotografens indre. Gjennom den respones du får skal du selv bedømme om og hvordan du vil presentere et bilde.

Og hva er ''slike motiver''? I min verden finnes det ikke ''slike motiver''. Alle motivområder har et potensiale. Det er jo dette fotografiet handler om, hvordan utnytte situasjonen. Her har du ikke utnyttet situasjonen godt. Det er ikke bare en intetsigende avbildning, men en mislykket sådan. Skrålinjene tilfører ingenting slik jeg ser det. Heller motsatt. I tillegg preges bildet av grått og kjedelig lys.

En ukritisk ros til dette bildet gjør både deg og foto.no en bjørnetjeneste.

- lakris
Brit M.
'Dersom man kun responderer på bilder man liker blir det jammen meg en intetsigende og kjedelig site.''

Men hvis man responderer bare med å slenge utav seg edet du gjorde, er det vel ingen som lærer?

''Som jeg nevnte i en annen kommentar i går kan jeg ikke, eller rettere sagt vil ikke, beskrive i detalj hvordan fotografen skal løse oppgaven. Det er og blir en prosess som må komme fra fotografens indre. Gjennom den respones du får skal du selv bedømme om og hvordan du vil presentere et bilde.''

Dette er jeg enig i, men her kunne jeg like gjerne lært av de andre, som hadde motsatt syn av deg?

Men mennesker har forskjellig smak, heldigvis.

Brit
L K.
Det er alt for enkelt å gjemme seg bak floskelen ''folk har forskjellig smak''. Det er ikke smaken det kommer an på. Da hadde jo hele bildekritikken vært meningsløs.

Videre, oppfatter du mitt innspill som ''å slenge ut av seg''. Interessant og temmelig arrogant. Hva med denne kommentaren: ''Flott layout og god komp. Interresant objekt. Fin vinkling.'' Er ikke det å slenge ut av seg, med motsatt fortegn?

Du svarer: ''Hjertelig tusen takk for alle positive kommentarene! Var spent på reaksjoner her, tenkte kanskje motivet ble for alminnelig og ordinært?'' Med dette sier du at ros er greit, uansett om den ikke begrunnes. Deretter ber du om synspunkt rundt motivets berettigelse i denne sammenheng (alminnelig og ordinært). Jeg svarer, og får slengt i trynet at jeg slenger ut kommentar..

Selvsagt kan du lære av de andre. Jeg sier i forrige innlegg at ''Gjennom den respones du får skal du selv bedømme om og hvordan du vil presentere et bilde.'' Med dette poengterer jeg at du skal trekke essensen ut av alle kommentarene du får.

Skjerp Dem!

- lakris
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu