Western Reef.Egret = Strandhegre = Egretta gularis
Bildet er tatt sittende i en glassfiberbåt under sakte fart for frihånd. Det er minst 8 år siden jeg var innover denne backwaterkanalen til tross for at den ikke ligger sa langt unna her jeg bor, men er avhengig av transport og båt med fører. I og med at det er mange forskjellige fuglearter innover denne kanalen så blir det neppe 8 år til neste gang.
Etter forholdene fornøyd.
Utstyr
  • Canon 400D
  • Canon 28-300mm med stabilator
  • Brennvidde170mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_304417} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Anke S.

hei Roar,ja det synes jeg også !en herlig fygl i den nydelige,sjeldne,blåfargen! jammen var du flink!! dessuten får vi sett og blir kjent med noen andre råflotte skapninger ,enn det finns i Norge.
hva er forresten klokka hos deg,når det står her ,at du har satt inn bilde ditt kl .5,20? nå går jeg og legger meg ,må fra den 27.2 ,for meg,tidlig opp.senest 10,30.uffouffameg.uvant de siste 20 år. ha en god søndag! hilsen fra anke
Roar K.

Takker så mye for en positiv kommentar, Anke. Jeg kan fortelle deg at India ligger 4,5 timer foran Norge. Men før jeg kommer meg herfra har dere gått over til sommertid og da blir forskjellen bare 3,5 timer.

Roar
Ole-Kristian T.

Stilig bilde av en flott fugl! Hadde det gått an å gjøre noe med bakgrunnen så fuglen hadde blitt mer framtredende?
Roar K.

Ole-Kristian Thoresen:
Joda, det hadde sikkert vær mulig å blure ned bakgrunnen, men jeg har ikke gjort noe forsøk.
Takker for kommentar.

Roar
Avsluttet .

Heisann Roar.

En flott layout av en nydelig fugl.

Hallo fra Eivind.
Tove H.

For en flott fugl! Bakgrunnen er litt dominerende, men flott fluktbilde!
Hilsen Tove
ketil o.

Hei!
Et fint fluktbilde med god skarphet. Fint utsnitt. Mulig litt mørk på hode/hals uten at det ødelegger min opplevelse. Liker bakgrunnen. Fin helhet i bildet.
Mvh:
ketil
Håvard S.

Hei Roar!

Virkelig en majestetisk fugl i flukt!
Bakgrunnen er litt uryddig og forstyrrer litt.
Veldig flott panorering!
Skarpt og tydelig, med flott bevegelsesuskarphet.

Mvh. HåvardS
Anne Kari Berg K.

Ja, dette var et blinkskudd. Vakker fugl og ja, kjempedyktig panorert.


mvh Anne Kari
John H.

Hei
Det er to fuglearter jeg har slitt med å finne. Den ene er ''snedi'' og den andre er ''blåful''. Begge er omtalt i norske sanger. Endelig dukker den opp. Kan tenke meg det knaser bra når denne flyger gjennom vindu. Du er en artig kar og tar artige bilder. Mye bra. Dette er vel ikke spesielt bra teknisk, men det er ett veldig bra miljøbilde. Bakgrunnen er litt urolig og bildet ville vært bedre med panorering. Liker posituren til fuglen som har det travelt med å komme seg vekk. Er den like sky som vår gråhegre skjønner jeg godt panikken.
John
Roar K.

Jeg får bare takke så mye for siste innkomne kommentarer. Internettproblemer som kommer og går her borte i Goa i India gjør at at jeg er seint ute med tilbakemelding. Det skulle være en oppgradering, men når de graver ned kablene og finner ut at det er noe feil i ettertid så tar det sin tid. Fortsatt kommer og går det hele tiden og framstår mer som en nedgradering for brukerne.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu