Veien er målet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger255
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303983} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Wenche J.

Hei Anke
Jeg får mer og mer sansen for bildene dine. Rolige avdempende farger og lekker linjeføring. Jeg ser veien og vognen:):):) I tillegg liker jeg den passende teksten som er både flott og sann. Utrolig fasinerende. Anbefales.
Mvh Wenche
Avsluttet .

Hei min kjære Anke. Wie ist es.

Et herlig abstrakt bilde som også er meget fortellende.

Er så absolutt enig i vår Wenche her.

Hilsen fra Eivind.
anne g.

hei Anke!
så hjertens enig med wenche og eivind, nydelig abstrakt bilde med akkurat passe synlige hjul. fine avdempede farger. lykke til neste uke! idag, om noen timer er det mn tur! mvh anne
Avsluttet .

Hei igjen Anke.

Kommer garantert på utstillingen. Er det ikke Theresegate 5, fra og med 27 Feb.?

Bor 100 meter unna.

Hallo fra Eivind.

Ps. Spanderer du reise og opphold, kommer jeg gjerne og ser på din utstilling også, Anne.
Anke S.

hei og hallo alle sammen !!!! da svarer jeg med en gang ,før j eg spiser frokost.det var så hyggelig ,å se dere samlet her under bildet mitt.
Tusen hjertlig takk til alle dere fire som likte dette bildet .
gjett,om j blev glad , Wenche for din anbefaling,j tror det er min andre,jeg fikk .har ikke regnet med det.klappet i hendene for det varmer,som enkelte så fint skriver. mange hilsener fra anke


den første fikk jeg av deg Anne ,hvis jeg ikke husker feil(har lett for å glemme noe ,har begynt med det ,ja,er 65 i år i juni) jeg ønsker deg,at det går knakkandes bra!!!! jeg tror de kommer til å gå unna ,som hvetebrød.jeg lurer virkelig på,hvordan du gjør det,men vi må vel ha låv til å ha noen hemmeligheter,for en gangs skyld,særlig jeg,som alltid må fortelle neste alt til alle.(om meg selv,har bare blitt sånn,men anlegget,var der fra før.har alltid væert glad i mennesker,til det motsatte er bevist) mange hilsener fra anke


Heissan Eivind,tenkte meg nesten det,at du bor i nærheten,av den eller i den gata,når man viser så mye passion for den.(jeg elsker den ,jeg vokste opp i ,i Rostock,til tross for ,at den er kjedelig i forhold til Theresesgate.
først i august har vi bestilt Theresgate.nå neste uke er det Frognerveien 44,hvor jeg henger meg ut til beskyelse,haha. onsdag kl 18 er det der ,man kaller Vernissage ,hvor du er hjertelig villkommen og så er det oppe i 14 dager,hvis du heller vil komme da.
noen ganger kommer det bare 12 mennesker innom i den tia ,man er der,sa
siste utstiller,så man må ha en god stol der,en pc ,blader ,brevpapir,nei kan skrive på noenav mine kort og så mase varme klær,sa Liz,som eier galleriet.
mange hilsener fra anke
Avsluttet .

Hei Anke
Jeg er jo ikke noen abstrakt fotograf selv. Men jeg lurer virkelig hvordan du får det til:) Jeg blir fascinert av bildene deine. Ser helt klart ''askepott'' vogna. Artig med bilder man kan lage seg en historie til.
Stå på
Eva
Svein Erik N.

Et flott bilde dette. Gir en maleri følelse. Ser som vanlig mye forskjellig i bilde. Liker spesielt kua som gjemmer seg litt.
mvh
SEN
Tove H.

Ser kua der inne - herlig. Mye interessant å finne her. Spennende uttrykk du har funnet som er bare ditt. Stå på!
Hilsen Tove
Anke S.

jeg takker så riktig,veldig mye til alle dere tre,Eva-Liz, Svein Erik og Tove!!!
jeg må jo bare gjøre,som dere sier,stå på en stund,til det motsatte er bevist og det er ,at det kan gådt være en del ,som liker det ene eller det andre, bilde,men derifra ,til å ville la det koste seg noe ,er det en lang vei å gå og rein etter alder ,har jeg ,hvem vet,men alderen tatt i betrakning,ikke så helsikkes god tid mere,men det hadde værti lidt gøy ,å få solgt lidt ,før det uungåelige,som venter en vakker dag på alle, ta meg inn. alvorlig,ja,men sant,så sant!
dere lager alle, på hver på deres måte ,praktfulle bilder,vil jeg,må jeg bare si! ha en riktig god søndag dere! mange hilsener fra anke
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu