To kors
Lyset i Nesseby sist fredag kveld var fantastisk. De spesielle korsene på kirkegården stod i skarp siluett mot den dypblå himmelen.
Bildet inngår i albumet Nesseby kirke - Nesseby kirke en helg i februar 2008.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon AF-S 12-24mm 1:4 G ED
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/50s
  • FilmtypeISO 800
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303862} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Trygve K.

Fint motiv dette, og flott lys. Men jeg synes at det er grunn til å komme med forslag til å løse dette på en annen måte. Synes ikke hovedmotivet fungerer helt godt i forhold til bakgrunnen. Det virker som du ikke har sett hvordan gjerdet, som kunne vært et godt element i bildet, er kommet i kollisjon med de horisontale korsarmene (eller er det gjort bevisst?) Og den fiskehjellen virker forstyrrende etter mitt syn.
Lurer på om det kunne blitt bra om du hadde gått litt til høyre i tillegg til en mye lavere kameravinkel? Da ville korsene stå mer fritt mot himmelen, og gjerdet mye lavere ...

:> T
Odd Tore S.

Kors og farger er fine, men resten virker noe umålrettet?
Fiskehjellen(?) kunne sikkert være en viktig del av bildet, men nå forstyrrer den vel helst? Om den var viktig, ville vel bruk av lenger brennvidde gitt den relativt større areal og synlighet. Litt høyere standpunkt hadde hevet den i forhold til korsene og unngått konflikt mellom dem og hjellen.
TK har tatt for seg alternativet med lavere standpunkt.
Ikke dumt med noen langsomme knebøy mens man ta mange opptak!
Odd Tore
Tor T.

Takk skal dere ha for kommentarer. Her er det flere gode grunner til å se om ikke det kan bli en ny tur til Nesseby. Vi får se. Kanskje jeg legger ut noen andre bilder fra samme sted i helt annet lys.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu