Lasskjørerne kommer
Et høydepunkt ved åpningen av Rørosmartnan, er når lasskjørerne ankommer Malmplassen.
Utstyr
  • D80
  • 18-70mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303758} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Flott bilde, tatt i en historisk setting. Missuner deg det å være tilstede under noe så vakkert som rørosmartnan. Bra teknisk og fint lys
Avsluttet .

jeg er ikke enig med Borgar. hesten er svært uskarp og halve bildet (les himmelen) er kritthvit på grunn av overeksponering. dette bildet var det ikke særlig behagelig å se på. hadde vært greit å vite mer tekniske data om bildet og utstyret som ble brukt.
ingeborg w.

Flott hest, men er enig i at det tekniske ikke er på topp her, utbrent himmel. I fullskjerm, med hvit bakgrunn og grå ramme syntes jeg det tok seg noe bedre ut. Bevegelsesuskarpheten er grei nok. Det understreker hvordan hesten tar i og jobber. Melkehvit himmel er vanskelig å få noe ut av når hovedmotivet er mørkt. Uheldig lys synes jeg, men det kan en ikke styre under slike arrangementer.
Ann Kristin S.

Synes jeg hører og lukter stemningen. Har aldri vært på Rørosmart,n men vi har Grundsetmart,n her i Elverum fra neste uke med litt av samme innhold og samme aktører.
Bildet er som sagt litt overeksponert, men her må en glemme det tekniske og kose seg med stemningen og følelsene. Her oser det hest, stemning og tradisjon.
God dag videre fra Ann Kristin
Turid L.

Et flott bilde.
Likte godt bilde som fører en langt tilbake i
tid med disse gamle husene i bakgrunnen.
Her skulle jeg ha vært.
Prøvde å bestille hotellplass flere
måneder før jul uten hell, så dette er visst
en populær tradisjon. Får prøve igjen en
annen gang,


mvh Turid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu