Peace
Endelig litt fred... Konrad Katt og Birmilla Sheba ligger på gulvet etter en utmattende krig. Konrad er 6 mnd, Sheba er 8 år. Han sliter henne helt ut om dagen. Dette er et av de få øyeblikkene hvor de faktisk har kontakt uten at det klores eller bites!
Er klar over at bakgrunnen er rotete, men det er umulig og plassere disse skapningene der vi vil :) De er ikke spesielt samarbeidsvillige slik...
Fornøyd med skarpheten på pusene og lyset.
Utstyr
  • Nikon d200
  • nikkor af-s 18-200 mm
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Annetblits sb800 skutt rett opp. Håndholdt helt nede ved gulvet uten og se i okularet. 30 bilder måtte til før det ble bra.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303608} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Aina s.

Pent bilde, men som du selv skriver- hadde vært bedre med annen bakgrunn.
Skarphet ser bra ut, lyset også. Mulig lyset kunne vært dempet litt? Det blir vel anledning til flere blinkskudd av disse to.

Mvh Aina
Werner V.

Takk skal du ha, Aina!
Håper på flere slike øyeblikk - kanskje jeg da kan få gjort noe med bakgrunnen :)
Man må liksom være der når det skjer!
Sekundet etter dette blidet ble tatt hoppet han på henne og bet henne i ryggen, og kampen var i gang igjen! Konrad er en skikkelig røver!!
Hun er egentlig en meget bedagelig hellig birma som helst vil ligge og kose seg i solen... også fikk vi denne nye gråtassen i hus.
Det er litt ''texas'' hos oss om dagen :))
Ann Kristin S.

Godt gjort å få blikk-kontakt med dem begge. Flott bilde og bedre hadde det blitt med annen bakgrunn. Men kan ikke ønske seg alt heller. Pusene var skarpe og fine i fargen. Birmaen har mistet litt skarphet i ansiktet, men det er vanskelig å få struktur i svart pels. Bra stykke arbeid dette.
Mvh Ann Kristin
Kari B.

Flott bilde synes jeg! At bakgrunnen ikke er optimal må man bare se bort fra, for meg var det beste ved hele bildet at man så tydelig ser at innerst inne er disse to bestekompiser ;) Har selv en hellig birma, så jeg falt jo pladask her! min heter siba faktisk, ikke så langt unna din
Werner V.

Tusen takk for fine kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu