Kvinand
Fra Nidelva i Trondheim
Brukbart skarpt, litt kjedelig lys?
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EF 70-200mm f/4.0L IS USM+1.4x TC
  • Brennvidde280mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_302552} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Magnus G.

Hei
Godt og veldig skarpt bilde av Kvinanden. Liker spesiellt dråpene som ligger oppe på ryggen. Enig i at lyset kunne vært bedre.
Fint bilde av en veldig artig fugl.

mvh Magnus Grande
Avsluttet .

Bra bilde dette! Lyset kunne vært bedre ja! Spesiellt mørkere kunne det vel ikke vært. Dersom du her allerede trenger dine 1/250 sek. 1/125 hadde vel kanskje ikke gått, mtp å få det like skarpt? Spørs hva den IS`en er god for. Alternativ hadde jo blitt ISO800 og samme lukker dersom det hadde vært skumring f.eks for å fått andre farger i bildet.

Men alt i alt var jo dette et veldig fint bilde da! Selv om lyset var veldig ''rett på'' med lite farge.

Skarpt og fint i alle fall
ketil o.

Hei!
Et fint bilde. Skarpheten er bra. Desverre mangler det mye detaljer på anda. De mørke partiene er vel mørke slik at detaljene uteblir. Fint med dråpene på ryggen. Kunne vært mere rom/luft foran anda. Uansett er bildet bra. Hvitt mot sort er ikke det enkleste å eksponere.
Mvh:
ketil
Jan Inge K.

Synes nå dette må kunne kalles rimelig bra av kvinanda...
Arvid B.

Et veldig skarpt og nært artsportrett av kvinandhannen! Synes det blir levendegjort med vanndråpene på rygg og hode. Vannet gir ikke mye ekstra til motivet i forhold til farger og speiling pga lysforholdene, men ringene i vannflata rundt anda er fine. Tror jeg ønsker meg litt mer luft (dvs vann!)rundt denne - spesielt bak anda.

mvh

Arvid B
Nanna E.

Synes dette er et veldig bra bilde, og har ikke problemer med lyset. Min skjerm gir fine detalejer i alt det hvite og alt det svarte med unntak av et lite parti på hodet (på siden). Kjempefin gakk.

mvh Nanna
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu