Bildet inngår i albumet Fugler -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-02-13 21:19:16
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon Nikkor 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_302520} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Helge R.
Denne likte jeg, reint, bra komponert, pippippen er topp mot den kjønnsløse bygningen i bakgrunnen, liker lys og farger,
:)Gorm
Avsluttet .
Her har du fått mye ut av få elementer. Fuglen som lander , eller tar av, gjør mye av bilde sammen den enkle men stilige linjeføringen.
Tove H.
Tusen takk for raske og positive tilbakemeldinger, Helge og Ivar! Glad for at dere likte bildet!
Hilsen Tove
Avsluttet .
Enkel fin komp.
Artig bilde som er litt anderledes.
Hilsen Tone!
Avsluttet .
Henger meg på her!
Enkle og pene linjer, fin komp. av bildet!

Øyvind
Avsluttet .
Heisann Tove.

Beklager, men dette bilde kan jeg ikke gi deg kreditt for.

Endel skjevt croppet pluss at det ikke forteller noe som helst for mitt vedkommende.

Savner også en heading, en story.

Det eneste plusset er at en eller annen fugl prøver å lette eller slår med vingene.

Dont worry, be happy.

Hallo fra Eivind.
Gunnar John C.
'Der skreg en fugl...'' Et flott bilde, synes jeg, men nokså depressivt... en slags fullkommen fremmedgjorthet i denne fuglen som strekker vingene opp mot de mørke etasjene. Et snev av østtyskland anno 1960 kanskje... håper du selv har det hyggeligere enn dette i februarkvelden, Tove :-)

Vennlig hilsen,
Gunnar
Lars B.
Et ganske dystert og annerledes fuglebilde der denne følelsen forsterkes av fuglens korslignende positur. Lyset i vannet gjør bildet levende. Jeg synes det er tøft!

Hilsen Lars
Tove H.
Mange takk for fine kommentarer, Tone, Øyvind, Eivind og Gunnar John! Glad for alle tilbakemeldinger. Jeg synes dette bildet sto så godt på egne bein - uten tittel eller story - det taler til noen, men er ikke et bilde som alle finner mening i. Helt grei sak, det! Ellers tenkte jeg flatebruk vel så mye som story... Fuglen sto der som en statue i ensom majestet, fremmedgjort, men stolt - synes ellers du beskriver bildet bra, Gunnar John! ''Der skrek en fugl...'' osv er et flott dikt - men husker ikke hvem som skrev det...Dystert og vakkert var det iallefall.
Hilsen Tove
Tove H.
Tusen takk, Lars - for fin kommentar! Glad for din beskrivelse og at du liker bildet. Korslignende positur - bra du observert, det gjør noe med stemningen, synes jeg!
Hilsen Tove
Tom T.
Veldig enkelt, men bra. Godt å se slike bilder, litt lysere?

TomT
anders s.
en pr-kåt urban skarv er ikke dagligdags kost:-)
artig bilde
mvh anders
Tove H.
Tusen takk for positiv respons, Tom og Anders! Har laget en lysere versjon, Tom.
Hilsen Tove
Hans Jacob H.
Fint dette. Den enslige skarven i urbane omgivelser. Jeg synes uttrykket ''fri som fuglen'' passer her, der den står så fint og ypper seg mot den triste grå fasaden. Stramt og fint komponert med rene flater, og de to-tre vinduene med litt lysere valør er viktig for helheten.
Thorbjørn R.
Jeg synes dette ble skikkelig bra. Skarven som blikkfang mot den monotome bygningen i bakgrunnen. Skikkelig dyster stemning. Jeg lurer på et bittelite kutt i bunnen - nei forresten ikke, behold det slik det er. V2 ble best på min skjerm.

Mvh Thorbjørn
Merethe W.
Jeg liker det, i all sin enkelhet. Trekanten som skapes av fuglen og de to lyse vinduene fungerer bra. Jeg synes ikke den mørke delen øverst tilfører bildet noe; ville ha beskåret bildet ned til overkanten av øverste blå stripe.
Tove H.
Tusen takk for flotte kommentarer, Hans Jacob, Thorbjørn og Merethe! ''Fri som fuglen'', passer godt, Hans Jacob...,- Bra du liker v2, Thorbjørn,... Fint du og flere nevner vinduene, Merethe. Men jeg har ikke lyst å beskjære bildet i toppen, ser poenget, har tenkt på det selv - men føler det balanserer best som det er.
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu