Selvportrett 2
Bildet inngår i albumet Selvportrett - Våger meg på en serie med selvportrett. Bildene er ikke nødvendigvis en utlevering av meg selv, men heller en tolkning av sinnsstemninger og symboler på tanker og følelser, til fri tolkning.
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EFS 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger321
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_302398} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .
tøft, helt supert. elsker skyggen og røyken, stilig sigar og hatten :) hadde vært enda kulere hvis du hadde jakke i sånn gammel stil også. men ellers, i love it!
Avsluttet .
Hei igjen Jon.

Som jeg ser det. Skikkelig GUTT fra New York på 50 tallet.

Bull and get lost. Fighting the screw.

Hilsen fra Eivnd.
Svend Wiig L.
Hei Jon!

Stilig (eller jæævla bra for å si det riktige i dette ''råe'' bildet) selvportrett!
Tatoveringen kommer litt dårlig frem som jeg kunnet sett litt tydligere samt det lyse kunnet vært hvitere. (Det er litt for grått.)

Kontrastene er bra og som fremhever det hele!

Røyken fra sigaren fyller den mørke bakgrunnen og kommer veldig godt frem og medvirker til det særdeles i bildet.
Den 50-lalls capen er også en viktighet for helheten!

Hvordan kunnet det blitt bedre sammen med det som er nevnt!??
Slik det er nå, villet jeg beskjært det meste av armene, opp til u-formen på t-skjorten, armene tar litt for mye oppmerksomhet, samt noe på hø. side.......for å fremme den barske personen og røyken. Det er det som er bilde i mine øyne.

Hadde du tatt det litt fra siden, med hø. overarm med tatoveringen mer synlig, kanskje.....!?

Vel, likte det meste selv om jeg gir deg, forhåpentligvis, konstruktiv tilbakemelding for mitt eget syn....

BRA!

Mvh Svend
Regner du har mulighet til flere bilder!??
Jon T. M.
Takk skal dere ha. Å ja Svend, slike meldinger vil jeg ha, og lære av. Det kommer flere bilder om ikke lenge, men venter litt med å fyre opp flere sigarer i studio, for jeg synes det lukter så jævlig :-)
Søren L.


Tøft bilde, som gir meg en fin ''Tom Waits'' vibe.

Er dette et portrett?


- Søren.
Jon T. M.
Takk Søren. Vet ikke helt hva du mener med ''Er dette et portrett?'', men ja, det er et selvfortrett. Det trenger ikke nødvendigvis beskrive meg som person og hvordan jeg er.
Mvh, Jon.
Eviann A.
Stilig! Jeg får en følelse av ''tjuagutt'' her (bergensk utrykk). Liker uttrykket og blikket du har. Jer er for øvrig ening med Svend og forslag til beskjæring.

Mvh Eviann
Søren L.

Jeg er på tynn is her, men min forståelse av ''portrett'' betyr en skildring av en person som viser noe av ''hvordan personen er''.

Jeg tar kanskje feil, men jeg mener ikke at alle nærbilder av personer er portretter. På samme måde er ikke alle intervjus nødvendigvis ''portrett-intervjus''.

På bildet sitter du med en sigar i munnen, men du skriver selv at ''det lukter så jævlig''. Jeg lurte derfor på om dette kunne kalles et ''portrett'', siden det ikke beskriver deg som person.


Uansett, det er et tøft bilde som er severdig.

- Søren
Jon T. M.
Er nok på tynn is jeg også Søren. Hadde ikke tenkt å utdype så mye av hva jeg har tenkt, men overlate det til enhvers fantasi. Jeg prøver å skildre en følelse jeg ikke bestandig har hatt. Selsikkerhet, råhet, tydelighet, kraft og autoritet blandt annet. Når jeg var liten gutt elsket jeg lukten av sigar. Nå er det mer avhengig av miljøet man er i. Liker ikke at det lukter sigar i studio mitt, da måtte jeg i så fall ha noen venner på besøk og spille poker. Så hvis det er feil å kalle det et portrett når man forsøker å skildre en manns minner og tanker, så har jeg bommet. Men tar det ikke så alvorlig og det betyr ikke så mye for meg om jeg har bommet. I ordboken min står det: portre´tt, et,fr., bilde av en person, fotografi; litterær fremmstilling av en person.
Også kunne vi sjekket hva ''Bilde'' og ''Fotografi'' betyr og ordenes opprinnelse, men det har jeg ikke tenkt å gjøre nå.
Avsluttet .
Hei!

Veldig stilig selvportrett - bildet får en tøff look med sigaren. Liker røyken som siger til siden og komposisjonen og den røffe strukturen bildet bærer preg av.

mvh Jon Martin
Yngve Sem P.
Trodde først dette var en ung Tom Waits, ikke bare en ''vibe'' som tidligere nevnt, men fyren selv. High-key funker bra, bildet har fått et gammelt uttrykk. Kompen er fin.
Jeg liker også blikket, men bakgrunnen kunne gjerne båret preg av et miljø a la kjeller/pub, synes jeg. Uavhengig av valgt kategori. Bildet hevet seg med din egen informasjon om deg selv :)
Stusser over lite røyk rundt sigaren, og skjønner Svends forslag til kutt. Hva med å kutte halve ansiktet fra høyre ? Bra, dette !
Jon T. M.
Takk for kommentarer og tips. Skal nok prøve meg et nytt bilde senere, og ta med noen av elementene dere har foreslått. Mvh Jon.
Ragnar W.
Tøft portrett. Sigar er kult, sigaretter er for pyser :-)

Litt grått i tonene i ansiktet og på armene. Røyken har en bedre hvit(farge) som kanskje hadde passet bedre også ellers i bildet.

/ragnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu