• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-02-10 14:31:42
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger313
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_301989} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Heisann Brit.

En flott layout i fine farger. Ja her er det ikke spart på noen ting.

Herlig tungt. Blir god og mett av dette.

Meget brah jobba.

Hallo fra Eivind.
Martin E.
Hei Britt.
Dette var spennende. Frukten så veldig fristende ut, men synes bildet blir litt vell rotete, kanskje det er den planten, som også ser ganske brannfarlig ut, som får det til å bli litt mye kaos. Kunne tenkt meg dette uten den.

Mvh Martin
Gunnar John C.
Jeg synes dette er et svært originalt og interessant stilleben. Dristig komposisjon, med plasseringen av kandelabren så høyt oppe og frukten så langt ned, og malerirammen helt i flukt med billedkanten. Ikke noe pysete gyllent snitt her, nei. Raust, frodig, nesten barokt, en liten flørt med grensen mot det kaotiske? Jeg synes det funker ypperlig. Versjon #2 bevger seg mer mot det konvensjonelle, så #1 er mitt klare valg.

Interessant at her er avbildninger i flere nivåer, med frukt og blomster både på fatet og på draperiet. For ikke å snakke om maleriet, med skikkelsene som kommuniserer med oss betraktere.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Ole-Kristian T.
Stilleben er en interessant øvelse synes jeg, men ikke lett! Synes du har fått til en spennende utgave her; frodig og raus, stemningsfullt, med elementer som passer bra til hverandre. Synes egentlig begge versjonene er fine, men liker man det litt mindre pålesset, kan man jo velge #2. Tror jeg holder en knapp på #1, der frodigheten er størst og komposisjonen kanskje litt mer dristig. Vakkert og nostalgisk synes jeg bildet var!
Tove H.
Dette må være maksimalisme! Overdådig, bugnende, frodig bilde! Liker best lyset og frekkheten i v1, hvor personene på bildet kikker ut mellom plantebladene - der har de også mest ''interesse''/blikk for fruktfatet. Jeg synes komposisjonen er fin, kaos med ro. Farger og lys er topp - helt nydelig! Liker dette!
Hilsen Tove
Brit M.
Tusen takk for gjennnimtenkte og gode kommentarer, Eivind, Martin, Gunnar, Ole-Kristian og Tove! Setter virkelig pris på at dere både beskriver bildet spennende, godt og ganske forskjellig.

Brit
Tom E.
Også her en fin og melankolsk stemning - fikk følelsen av en minnestund. Enig med Martin angående planten - bladverket blir litt rotete og forstyrrer mer enn det understreker. Liker tanken med å ha den foran bildet, og syns at det tilfører noe til helheten, men ville valgt en plante med færre blader.

Mvh TomE
Anne Kari Berg K.
Oj, dette var nydelig. Hele komposisjonen, kandelaberet med tente lys, det overdådige fruktfatet og et spansk maleri i de samme fargetonene - pluss plante og et tekstil som også tar opp fargene til maleriet og frukten.
Helt perfekt. V1 er helt klart best, her velter frukten nærmest ut av bildet og sprenger enhver ramme, som på et barokt stilleben.

mvh Anne Kari
Brit M.
Tusen takk for positive kommentarer, Tom og Anne Kari!
Tom: Enig i at planten er litt rotete, skal ta bildet på nytt :-)
Anne Kari: Glad du setter pris på det overdådige fruktfatet, da fikk jeg til det jeg var ute etter, det bugnende, barokke!

Brit
Avsluttet .
Hei Brit
Er innom for å se på bildene dine. Nok en gang blir jeg imponert over den utviklingen du har hatt det siste året.
Bildet er nydelig - spesielt versjon 2. Det er veldig fint med lyset som faller inn over maleriet.
Lykke til videre med fotograferingen og arbeidet med bildene dine.
Hilsen Elinor
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu