But for you my best was never good enough
Bildet inngår i albumet Bruce Springsteen - tekster som titler
Utstyr
  • canon eos 300
  • canon 28-90
  • Blenderf/4.5
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger547
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30090} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Sondre M.

utrolig bra bilde, Nordby.
Ove H.
hmmm... synes kanskje det var i mørkeste laget. det gror muligens litt for mye igjen. men når det er sagt, så er dette med på å underbygge den dystre og suicidale stemningen. skulle ønske det var mulig å få med et par hender som henger langs sida. det er kanskje litt vanskelig ,)
uansett: bra som vanlig, carl!
o.
Eli L.
enda et spennende bilde fra deg. likte det utrolig godt med en gang jeg så det, jeg er en optimist og så en mann som stod på veg til å gå ut døren. men da jeg leste kommentarene, skjønte jeg jo at han ikke akkurat stod på farta. ville bare nevne det for å illustruere hvor forskjellig vi oppfatter bilder. tror det kommer mye ann på hvilken sinnstemning man er i. hadde jeg vært trist i dag hadde jeg kansje sett det de andre så....?
Jenny N.
Dramatisk! Likte dette :)

En belysning slik at skyggen fra bena vistes nede på golvet, ville kanskje forsterket følelsen av luft mellom ben og golv...?
Tror dette ville ha forandret Eli's oppfattelse av bildet...

Mvh Jenny
Mikkel C.
Fryktelig bra! Nydelig Carl Martin.

M.
Avsluttet .
Etter å ha sett på bildene dine, så er det etter min smak på tide å fjerne overskriften ''Amatør så det holder'' Du har mye bra ideer og stemninger. Dette bildet er min favoritt + amor og p.
O P.
Dette bildet er knall. Det er mye følelse i det.
Rune Ø.
Hei Carl Martin!

Jeg ''oppdaget'' bildene dine idag for første gang, og ble fryktelig imponert! Jeg er selv Springsteen-fan, og finner det enormt inspirende at man kan finne på noe kreativt ved å kombinere musikk/tekst/foto.
Helt enig med FJ, du må få gjort noe med info'en din!

Med vennlig hilsen
Rune Østigård
Kjersti B.
Flott stemning, synes du har matcha bilder og sitater veldig godt...litt nysgjerrig på hilken rekkefølge du gjør det i, om du finner et sitat du vil avbilde eller tar et bilde og så finner tittel...veldig mye bra!
Carl Martin N.
takk for den Kjersti! Når det kommer til hvilken rekkefølge jeg gjør det i varierer det veldig. noen ganger gir en låt meg en ide, andre ganger jobber jeg med teksten for å få en ide, mens atter andre ganger har jeg tatt bilde først og kommer deretter på en låt som passer til. Når det gjelder dette bildet kom bildet først!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu