karneval
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_300789} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Vegard S.

Har sett gjennom endel av bildene dine og du har en interessant uttrykksmåte. Blir sittende å se på hvert bilde lenge for å prøve å orientere meg i alle fargene, formene og inntrykkene som glir inn i hverandre...

Dette bildet var nok en spesiell liten fargeklatt. Jeg kan ikke si jeg ser helt hva motivet egentlig er, men sammen med tittelen karneval blir det likevel drømmende og stemningsfullt. Litt matte farger, ikke riktig så fargesprakende som man kanskje forbinder med karneval. Et bra og interessant bilde!
Anke S.

hallo Vegard,j takker deg for din fin fine kommentar,ja d mangler ikke på d ,åfå sagt d.jeg blir jo glad for enhver,som kan se noe ,de liker ,i disse ,mine bildene,med denne stilen,som j kaller ,min egen teknikk. så på dine bilder og synes,at du også r en kunstnerspire,j liker de,som ha fått 0 kommentar,d gresset r nydelig,liker rosevasen.j ser du r glad i farger ,ja, du også,med mange av dem in i her på dotten og du har fine farger.j blir nesten mest ,etter barnebarna og voffsen,glad av farger,glans og glitter,derfor valgte j dette bildet,kan jo legge til en annen version,mere sprkende.
venlig hilsen ifra anke staff,kommer til å se innom dine,når d r tid.
Terje J.

Hei du!

Da har man tatt seg tid til å titte på flere av bildene dine. Først meldte en trang til å gå til optiker seg :) , men da man kom over denne kan jeg si at noen bilder vakte mere følelser enn andre. Har god sansen for det abstrakte, men jeg har nok en mer avsnevret tilnærming til abstrakte uttrykk enn du. Man trenger ikke skjønne alle bilder, men det er bra når de likevel starter prosesser i seerens sinn. Dette har du klart i flere av bildene, om enn ikke alle. Interesant samling du har.
Om dette bildet kan jeg for min egen del si at det gav assosiasjoner til en historie om en kamerat på reise som havnet på en litt ''bedre'' fest enn ventet:) morro.
mvh
TJ
Jarle H.

Hei
Jeg har sansen for dine bilder. Liker å sitte og lete i bildene.
I dette bildet synes jeg du har fått fram et flott lys. En kan
se at det fest, det er en som har tatt kvelden tidlig. Synes også
å se en knelende brud midt under karnevalet.? Det er jo
netopp dette at vi ser bildene i forskjellige vinklinger som gjør det
abstrakte bildet spennende.
Mvh Jarle
Anke S.

hei tilbake til deg Terje og tusen takk til d ,at du tross alt fikk noen assosiasioner ut av det !ja ,j måtte le!!!du har jo så rett.trodde heller aldrig,at j kan bruke disse bildene til noe,men etter ,som j skrev flere steder,likte min datter dem riktig så gådt (hun har ikke dårlig smak)og etter ,at jeg kom over et utsalgsgalleri i Berlin-Kurfürstendamm(Tysklands Karl-Johann's gate),hvor d virkelig var høyst nødvendig å måtte komme seg til nermeste optiker ,ved å se på ganske mange bilder der og d var godtatt og trykkt opp i stort antall bilder,for å kunne holde utsalgsprisen lav,da tenkte j,at j må gjøre noe med mine og d gjorde jeg.viste de her og der og fikk god respons.j må tilføye,at j scanner dem en x til ,etter at de r trykkt som postkort,for da etterpå kunne forstørre de.heldigvis var d en kar min svigersønn kjente på et trykkeri,som ga meg det rådet ,for i neste trykkeriet,som lå ved siden av,blev de etter å ha lagt de inn på pc'n bare kommentert,som ikke brukandes, av en canadisk ansatt der,som skulle se på dem.bra j ikke hadde gådt ditt først,for da hadde j bare lagd de at akta og det hadde jo vært leit,fordi j nå skal ha utstilling med dem og da får se hvilken reaktion jeg får for dem.d blir jo spennende.hvis ikke responsen blir bra,da var d tross alt vært et forsøk,det vil si ,et annet forsøk,for de 9 store,som j hadde hengende på Villa Fridheim hele sommer,solgte j ikk et av,men hvem kan ta med seg et bilde i 1,40x1meter, når man bare har lite plass og lite penger.haha,for de var dyre. aller Anfang ist schwer,sier vi i tyskland.derfor r d så spennende hva oslopuplikummet kommer til å si,men alle guten dinge sind 3,og etter d r d slutt på moroa,eller ikke?mvh anke
Anke S.

hei Jarle , d gleder meg,at du liker bildene mine! j liker dine også gådt.du r jo en ung kreativ mann,som liker farger , i likhet med mange her på dotten.nå hadde j skrevet en lang remse og alt poppet bort igjen,j vet ikke hva ,som skjer,om internettet skjalter seg ut,hvis j skriver for lenge.j liker alle sjangere,men man kan jo ikke få sett motivene,nå man ikke kommer over motivene ,fordi man mest er inne i den varme stya om vinteren.j r jo 65 i år og trenger ikke ut hver dag,da kan man bare sitte her og se på alle de fine bildene ,andre lager .d r jo uendelig,mange ,herlige av alle slag.setter spesielt pris på en varm stye ,etter at j en x måtte bo i et fuktig,kaldt,klamt hus.de isolerer ikke etter norsk standart i frankrike.hadde j ikke lagd 5 femlitersflasker med heit vatten i senga mi hver natt,hadde j måttet fryse ihjæl,eller reise hjem og d hadde j heller ikke akkurat lyst til ,da.om dagen var d herlig varmt og man kunne sole seg i bare ingenting.god,lekker ,billig mat var d også.
ja alle ser noe annet i de abstrakte bildene,fordi vi alle har forskjellig fantasi og opplevt noe annet,så assosierer vi ,som vi kan.
mange hilsener ifra anke
Svenn H.

Dette er ikke fotografi, men kunst :-) En skikkelig innsprøytning av farger og diffus eleganse gjør at man blir fanget av bildet. Her er temaet karneval og det er farge og energi nok i bildet til å forsvare den tittelen.

Mvh, Svenn
Avsluttet .

Heisann Anke.

Et skikkelig kunstbilde her ja.

Nydelige duse farger.

Dette liker jeg meget godt.

Hilsen fra Eivind.
Wenche J.

Hei ANke
Jeg liker fargene og formene og det abstrakte uttrykket i bildene dine og dette er bland de beste, synes jeg da:):):) DU er kjempeflink. Lykke til videre.
Mvh Wenche
Anke S.

hei Svenn,det er jo veldig hyggelig sagt,sånn som du beskriver det her i din kommentar.jeg gleder meg jo selvfølgelig veldig ,hver x noen vil kalle det kunst og jeg sier hjertelig takk til deg for det!
mange hilser fra anke
Anke S.

synes du det også Eivind?så moro og bildet er jo tatt ,sånn som det er.må bare intensivere fargene og lyset og her har det nesten blitt lidt lite glød.jeg glømmer alltid i hvilken mappe de er,derfor er det krevende for meg å finde dem igjen,til å kunne legge ut en ny version,som j lovde for ex.VS. jeg blir hengende med noe annet hver x,en det j hadde tenkt å få gjordt.
hilser så mye til deg,anke
Anke S.

hei wenche,jeg kan bare si detsamme,at jeg synes du er virkelig flink!helt fantastiske små skapninger og i det hele tatt,er du flink til å fange in noe,som jeg ennå ikke ha sett og kan.jeg sender deg en hjertelig takk og Eivind også,det glømte jeg i stad å gjøre.
mange hilsener til deg også fra anke
Fredrik S.

Hei Anke!

Dette likte eg veldig godt.
Flotte fargar, og mønster.
Ein kan skimte ein skikkelse på det som ser ut som ein stein i midten av bildet, veldig tøft!

Mvh Fredrik S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu