Bevegelse i vann
Jeg ser at det kunne vært bedre. Ønsker å høre hva andre synes, det er det jeg lærer av:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_300731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Fine farger, synd det har blitt litt uklart nederst.
frøydis k.

Hei! Jeg er egentlig veldig misfornøyd:( Jeg synes bildet ble for lite.
Takk for at du komenterte bilde mitt:)

Mvh Frøydis
Jon K. L.

Med bedre skarphet og ikke minst størrelse kunne dette blitt et fint bilde for jeg ser solrefleksen midt i bildet som gjør at bildet fremhever seg litt.

Jon K.
frøydis k.

Hei Jon K!

Takk for at kommenterte bildet mitt:) Jeg er veldig enig med deg ang bildet mitt. Jeg er ny i gamet og jeg ser at det ble for lite. Jeg så at det var noe som var bra med det når det var større.

Mvh Frøydis
Ole-Kristian T.

Hei Frøydis, først tusen takk for kommentar og for at du stemmer på meg som ukens fotograf, det har ingen gjort før; det var veldig hyggelig da :). Så til bildet ditt: Jeg synes det blir litt få elementer i bildet (stort sett bare vann), så selv om lyset er fint i vannet, bør du nok ta et større utsnitt der du får med enten en odde, noen skjær eller påler, en båt, kanskje himmel med pene farger, solnedgang el.l. Hvis du vil vite hvordan du unngår å få bildet så lite, så si fra, så kan jeg forklare det. Har du photoshop eller et annet redigeringsprogram? Lykke til videre med bildene dine!
Vegard L.

Dårlig skarphet er nevnt. Vann er et kjent motiv og det kreves en del får å få til et bilde som har det lille ekstra. Stativ er ofte en nødvendighet. Størrelsen på bildet er også nevnt.
Stå på så blir det nok bra etterhvert.
Vegard :-)
Solveig F. K.

Hei Frøydis. Syns du har fine farger i bildet, mens om nevnt over så er det uklart. Jeg er ikke så erfaren selv når det gjelder å ta bilder av bevegelse i vann, men har fått med meg at iallefall det bør være noen klare punkter i bildet, f.eks noen steiner, svaberg eller horisont:)
Lykke til.
mvh Solveig
frøydis k.

Takk Vegard og Solveig for at dere komenterte bildet mitt:) Jeg har kjøpt meg nytt kamera, Nikon D40:). Hver ledige stund jeg har er jeg ute å fotograferer. Skikkelig gøy:)
Magnus G.

Hei Frøydis
Gode farger og fint lys i bildet men det er som sagt litt uklart.
Bildet kunne vært litt større slik at detaljene kommer bedre frem.
Ellers likte jeg godt S'en du har klart å få med her.

Mvh
Magnus Grande
frøydis k.

Takk for at du kommenterte bilde mitt, Magnus.:)
Arvid B.

Aller først vil jeg si at motivet du har funnet er fint. Lyset er spennende, og bølger er alltid med på å skape en viss dramatikk. Enig med Magnus i at S-formen her var bra fanget. Som allerede noen har nevnt, er bildet ditt litt for uskarpt og burde i tillegg vært noe større. Men du lærer litt for hver dag og kommer sterkere tilbake! :-)

Lykke til!

mvh

Arvid B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu