Sort innhold
Bilde av glassfasaden til ''Den sorte diamant''. Københavns hovedbibliotek.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon AF-S DX 18-135/3.5-5.6
  • Brennvidde112mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_298364} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Trygve K.
Flott bilde/komposisjon, har sjøl stor sans for slike motiver, og syns det er kjekt å finne slike her! Samtidig som det er stramt og med en klarhet i rytme og forhold er det en fin åpenhet i alle retninger...

:> T
Janniche D.
Dette bildet er veldig tiltalende, både voldsomt og rolig på samme tid! Jeg liker spesielt godt at vi kan fokusere på de to personene inni (?) bygget og båten som kjører forbi.

Og så, nå oppdaget jeg at bildet er tatt fra Købens Sorte diamant, og det er gøy på et personlig plan for meg, for jeg har tatt bilder fra dette området selv (men de er bare i serier og skal ikke inn her, men henger i utstillingen min) Det ser ut som om vi deler litt interesser her! :)

Enig med Trygve som også liker dette bildet, at det er gøy å se slike bilder her! Hyggelig... det blir spennende å se flere bilder fra deg!
Frank A.
Tusen takk for fine kommentarer. Er ikke helt vindusfreak, men det gir artige effekter. Når noe dukker opp som jeg synes har en indre balanse tar jeg bilde. En veldig ubevisst prosess som jeg prøver å få tak i. Tar flere hundre bilder på hvert bilde jeg synes er brukbart. Synes det er kjempeartig. Liker veldig godt prosessen med Capture NX'en min også. Gjøre bildene slik jeg mener å huske det så ut og lete etter ting jeg ikke så, men som ubevisst trigget lysten til å trykke akkurat da. Jeg følger med jeg også og venter i spenning. Inspirerende!!

FrankA
Unni F.
Det var en annen beskjæring enn min ser jeg, - spennende med et nærmere perspektiv også, bildet blir nesten litt absurd med vann og mennesker og mange elementer som glir over i hverandre. Jeg satt i båten på "Kanalrundfart". Det er et interessant bygg, jeg er også glass-frik.
Hilsen Unni
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu