• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-18 23:05:13
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger462
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297833} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ivar B.
Litt av et krater. Fine linjer som fører inn mot ''kraterets'' sentrum som blir blikkets hvilested. Fint behersket fargebruk, og speilingen av landskapet rundt er fin. Mvh Ivar.
Odd Tore S.
Sommerlig av slagskadet laminert glass.
Skal jeg si at dette er et nokså uvanlig motiv? Og forfriskende.
Dvs det blå virker ganske friskt, mens det grønne nok heller mer i retning av traurig. Kunne litt mer sting i fargene vært på sin plass her?
Det som slår meg er at du har valgt en helt midtsentrert komp, og lar sprekken i nedre venstre hjørne stå for bruddet på symmetri i mønstret.
Litt sånn på refleks så jeg for meg det samme med senter av skaden flyttet nedover og til venstre, slik at den vifteformete delen med blå speiling hadde fått mer flate. Ikke snakk om å kutte, men nytt opptak og mer eksentrisk. Men viftemønstret stoppet kanskje opp?
Uansett, du har øyne og sans for det uventede, og det er inspirerende for andre også.
Odd Tore
tommy l.
Hei. Et spennende og originalt bilde. synes fargene og komp passer bra her.


MvhTL
Espen A. I.
Et mer spennende speilbilde kunne ha gjort underverker for dette bildet. Nå fremstår det litt kjedelig, kun en avbildning av ei knust rute/glass. Hva med et ansikt som speilet seg? Det tror jeg hadde blitt adskillig mer spenning rundt bildet.

mvh Espen
Øyvind A.
Takk for kommentarer.

Odd Tore: Kanskje v2 er i nærheten av det du etterlyser? Jeg har (som vanlig) flere alternative opptak. Det er slik jeg jobber med motivene.

Espen: Jeg regner med at du ser speilinga av skogen? Det er i grunnen den som er mye av poenget mitt.

Ø.
Monika Frisvold V.
Hei
fine linjer og flott speiling...
V2 likte jeg meget godt...
Naturlige og fine farger...liker skyggen i bunn..
mvh monika
Svend Wiig L.
Hei Øyvind!

Fine farger og kontraster og bilde får meg til å tenke hva det er og hvordan det skjedde...!

Mvh Svend
Ivar B.
Jeg går fortsatt for v1. Mvh Ivar.
Odd Tore S.
Ja, v2 er nok nærmere det opptaket jeg hadde gjort.
Om det blir noe bedre av den grunn absolutt sett, vet jeg ikke, men det er svært nær det jeg så for meg.
Jeg synes de små detaljene med delaminering inne i bitene bare er herlige. Nærstudie av en slik kunne også vært noe, men så er det det at glass speiler, også frontelementet på objektivet.
Odd Tore
Stig Børre E.
Tja - ikke veldig spennende syns jeg. Det som skiller dette fra andre ''isbilder'' er at dette ikke er så glorete og pent. Fine linjer.

StigB
Tove H.
'Fint'' med skogen og himmelen som speiler seg i knust glass - nesten som naturen er fanget i et kunstig edderkoppnett. Ikke direkte lekre farger- ekkel grønnfarge - noe som er med på å understreke en litt uhyggelig stemning. Liker best v2 med senter flyttet nedover mot vestre.
Hilsen Tove
Kjell Sigurd S.
Fin detalj, selv om jeg ikke får det helt store ut av dette. Av versjonene synes jeg 2'ern er best. Her kommer speilingen mer til sin rett og bildet får en annen, og bedre, balanse.

Kjell S
Kristin S.
Flott dette. Er selv glad i slike detaljebilder. Enig med Tove ang. farger og stemning. Jeg synes komposisjon er best i v.1. I v.2 mister du den skrå linjen nede i hvenstre hjørnet som jeg synes gir en bedre balanse i bilde.
Synes også den litt uhyggelige stemningen forsvinner i v.2.
Godt sett:)

Mvh Kristin
Ketil K.
Tja her vet jeg ikke helt om jeg fenges av motivets farger? Sølebrunt og lyseblått blir ikke det helt store for meg Ville hatt et annet lys i bildet, gjerne kvelds/sidelys, det blir vel flatt her nå. Interessant er speilingene og strukturen i de store bitene.
Øyvind A.
Jeg merker meg deres innvendinger.

Det er sikkert noen av dere som har skjønt at dette er fra bilskrotplassen. Responsen forteller meg at det ikke står så godt på egne bein, men jeg velger likevel å tro at det har noe for seg som en del av serien.

Mange takk for kommentarene.

Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu