Storsteinen
Det må sies at jeg er innmari dårlig på tittler. Liker norske tittler og gjerne på dialekte for at bilde i seg selv får ei tilhørighet.. Men får jeg det til? Neida!!!
Jeg har gjort meg opp ei mening om bildet, men er spent på om kommentarer sier det samme som jeg tenker :-) Ønsker tilbakemld før V2 kommer....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-15 13:18:42
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Sigma 70-300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297323} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ivar B.

Dette er nydelig s/h-arbeid. Dramatisk og flott. Fin linjeføring i bildet der den lyse reinslaven går i fin bue innover mot steinen. Flott og dramatisk stemning i himmelen. Likte dette meget godt. Min eneste innvending er at jeg gjerne ville sett det litt større. Mvh Ivar.
Lise Mari L.

Takk for det Ivar. Bra du nevnte det, jeg hadde lagt ut feil fil...
Har nå lagt ut en større V2

Lise
Avsluttet .

Har du konvertert det til s/h i CS3? Meget bra s/h arbeid som Ivar også nevner, et flott motiv, likte også linjeføringen mot steinen og det stormfulle skylaget...,meget flott! mvh Ulv
Lise Mari L.

CS3 ja og en del bruk av layers i forskjellige slag.. :)
Mari G.

Flott stort hvitt bilde med fine gråtoner :)

Mari
Mari Louise F.

Flott bilde:) Jeg liker at det ikke finnes noe presist i bildet å måle størrelsene opp mot. man blir sittende litt å undre..
aase r.

Hei Lise Mari

Ivar sier det meste, men jeg vil tillegge at den vesle busken til høyre er med å støtter opp om balansen. Skulle gjerne ha sett dette med alle pixler fra opptak på fotopapir.

MVH
Aase
Anders N.

Fantastisk sort/hvitt. Solide kontraster og en svært interessant komposisjon som fungerer i mine øyne meget godt. Det er god balanse i bildet. Anbefales.

- Anders
Ann T.

Hei Lise Mari, dette likte jeg veldig godt. Nydelig s/h toner som er flott og dramatisk. Fine linjer i bildet der den lyse mose laver en fin bue innover mot hoved steinen. Bra himmel også.
Mvh. Ann
Viggo Strand K.

Ekstra fint villmarksbilde som gjorde seg fint i sort hvit.

Viggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu