Linjer
Har justert fargene slik at vannet nesten forsvinner og vegetasjonen tar helt over - ønsker et kraftfullt bilde der linjene skal holde litt orden i elementene.
Bildet inngår i albumet Vann - ''Vann gir liv og tar form og farge fra omgivelsene''.
Med vann som medium lager jeg en serie med bilder som spenner over et stort spekter av uttrykksformer fra det ene ytterpunkt til det annet. Mange av bildene vil derfor være ''naturabstrakte / abstrakte'' og gjerne tatt ''tett på''.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon Nikkor AF 24-85 f/2.8-4D IF
  • Brennvidde52mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/6s
  • FilmtypeISO 200 - RAW
  • Nei
  • AnnetStativ & støvler ;o)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_296908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roar K.
Jeg får litt følelsen at dette bildet ikke er helt ferdig uten at jeg kan helt si hvorfor. Hvis jeg sier mer bluring så vil kanskje du protestere fordi du vil beholde linjene. Men jeg ville forsøkt å blure det ned litt mer for å få fargene til å gli litt mer sammen for så å dra på litt kontrast og til slutt skjerpe med usm. Men da blir det nok kanskje en annen abstrakt enn dette - noe som kanskje ikke ligger i din gate for abstrakt.

Men for all del dette er bare tanker jeg gjør meg fordi jeg lager en del abstrakt selv. Abstrakt blir ofte like eller ikke like.

Roar
Lars B.
Takk for kritikken, Roar, med både gode forslag og funderinger. Og du har jo rett at selv mindre endringer i abstrakte bilder kan endre mye på uttrykksformen.

Hilsen Lars
Tove H.
Flotte linjer og farger. Interessant forsøk det med å framheve vegetasjonen. Liker bildet, men lurer på hvordan det hadde vært med litt (!) mer vann... Eller det Roar nevner - lurer på hvordan det hadde blitt? Kanskje er det ditt nåværende utkast som blir best... Linjene holder orden og gir en lag- på- lag -følelse med sine ulike skarphetsgrader. Det sorte skaper dybdefølelse. Interessant og bra dette!
Hilsen Tove
Lars B.
Takk for kritikken, Tove. I denne delen av vannveien var det egentlig mye vann, men ganske så ''gjennomsiktig'' og gjorde lite ut av seg. Er nok et vannbilde i et av ytterpunktene av serien, dette.

Hilsen Lars
Trygve K.
Dette syns jeg er et flott bilde, veldig god komposisjon. Jeg ser på dette bildet som både veldig naturnært sensuelt som gir en følelse av å være nært elementene samtidig som det har en god verdi som en abstrakt komposisjon. Noe for enhver smak, altså...

:> T
Lars B.
Takk for kritikken og for en fin analyse av bildet, samt det du selv får ut av det, Trygve - setter pris på det.

Hilsen Lars
Tor Olav O.
Mye bra over dette bildet som grafisk natur. Tror jeg ville likt bedre skarphet på stråa over vann, men bra allikevel. mvh Tor Olav
Lars B.
Takk for kritikk og godt forslag, Tor Olav - mange muligheter for fokuspunkt i dette bildet.

Hilsen Lars
Anette O.
Et annerledes bilde! Interessante linjer med kontrastfylte farger som tiltrekker seg min oppmerksomhet. Et herlig abstrakt bilde!
Lars B.
Takk til deg også, Anette - hyggelig at du fant bildet interessant og annerledes ;o)

Hilsen Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu