Marathon på den kinesiske mur
Liker at jeg har fått med deler av både den gamle og den nye muren. Ikke lett å løpe og fotografere samtidig - og stativ var selvsagt ikke med. Men forholdene tatt i betraktning synes jeg det er et ok bilde. Hva synes dere?
Utstyr
  • Canon Ixus
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_296867} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
anders s.
å ta bilde joggende på den kinesiske mur må da defineres som ekstremsport:-)
synes dette ble et bra og velkomponert bilde
ixusen er ikke til å kimse av kvalitetsmessigt,synes kvaliteten på bildet er meget bra.
ha en fin lørdagskveld
mvh anders
Per Einar G.
Det må da være en inspirerende plass å jogge på, ja den mest inspirerende jeg kan komme på overhode.
Kjekt at du tok med deg kamera også, fint dokumentert!

Per E.
Espen R.
Fin linjeføring i bildet, Tove! Ville kanskje ha croppa en liten cm av venstre sida, så den delen av muren som skrår blir borte, tror bildet blir noe renere da.
vh
Espen
Lars B.
Fremmedartet og spennende, både natur og byggverk. Bildet gir litt sug i magen - skikkelig ''berg-og-dal-bane''. Må ha vært en opplevelse ;o)

Hilsen Lars
Roar K.
Jeg sitter også med en følelse av at jeg ville ha croppa vekk den siste trekanten av muren på venstre side. Ellers gir jo bildet litt sug i og med at man følger en linjeføring ned for så opp igjen på andre siden der jeg fikk en liten følelse av litt trangt. Kan kanskje tillegges smak og behag, men jeg kunne tenkt meg litt mer luft i toppen av bildet.

Roar
Liv F. D.
Hei Tove.
Dette var et utrolig stilig bilde med skikkelig sug. Blir dratt med på joggeturen din. Fine farger og godt fremstilt. Ville også klonet bort den siste biten av muren i v-side.
Ha en strålende søndag!
mvh
Liv '')
Avsluttet .
Hei igjen Tove.

Jeg synes du har vært meget flink med dette motivet.

Her har du fått fram et spennende, sugende bilde.

Flotte farger, skarpt og nydelig med din Ixus.

Og brah jobba i dobbel forstand.

Hallo fra Eivind.
Knut-Inge J.
Hei Tove. Vanskeleg å ta gode ikkje-turist-prospektkort-bilde av Muren, men syns du ha lukkast bra her. Skikkeleg sug, som det er nemnt, og flotte linjer. Kombinasjonen ''ny'' og gammal mur har eg ikkje sett før. Fasinerande landskap. Og Muren er BRATT, enkelte parti. Har ikkje akkurat løpt marathon der, men kollega-kappløp opp til toppen frå Badaling sit nesten i akillesen enno :-)
Tove H.
Tusen takk for fine kommentarer, Anders, Per Einar, Espen, Lars, Roar, Liv og Eivind! Godt å høre at Ixusen holder mål, den er lett å ta med på tur. Inspirerende plass å løpe - jeg stoppet opp både her og der for å fotografere - regnet med at jeg kom hit bare denne ene gangen i livet. Så fikk det heller være pytt, pytt med tiden. Når det gjelder kuttforslag på venstre side, er jeg enig for å få et renere bilde. Men da mister man noe av følelsen av hvor bratt det er, dessuten blir bildet veldig smalt. Enig også i at det er litt trangt oppe, Roar. Men valgte det slik fordi alternativet var å ta med en liten flik lys himmel, noe som virket forstyrrende. Flott at dere opplever sug i magen, for her var det virkelig berg og dalbane. Artig at du kommenterer byggverket også, Lars. Både natur og byggverk på veien er herlig fremmedartet. Glad for at dere likte bildet.
Hilsen Tove
Odd E. k.
God kveld Tove!

Et flott bilde av muren, da du ikke behøvde noe stativ med dette kameraet og din stødige hånd. Flott fremstilt der linjeføringen innover bildet av muren er meget bra. Fint at du fikk med noe av miljøet og den ujevnheten som muren har horisontalt og vertikalt. Flott fanget i et fint utsnitt!

Ha en fin fotouke som kommer!

Mvh

Odd E.
Fred S.
Maraton på den kinesiske mur !? Du er allsidig ! Forstår godt at en og annen fotpause gjør godt.
Liker bakgrunnen bedre enn forgrunnen, der jeg ville ha kuttet bort fliken av det siste ''trinnet'' i selve muren. Litt trangt oppe, men egentlig pen komp med den fine diagonale trappelinjen opp mot tårnet.

vh fred
Tove H.
Tusen takk for flotte kommentarer, Odd og Fred! Glad for at dere liker bildet! Holdt på å legge ut bildet med den kuttingen du nevner, Fred...men så så jeg at trappen ikke virket så bratt da og endte opp med versjonen slik den er. Glad for tilbakemeldingene!
:-) Tove
Avsluttet .
Her har du virkelig fått frem dimisjonene, At du har med ny og gammel mur gjør bilde ekstra spennende. Kamera vinkelen er flott.
Trenger ikke speilrefleks, stativ og en fotobag på flere kilo for og ta gode bilder
Håvard S.
Skjønner at det tok tid å bygge denne enorme barrikaden!
Og så maraton når du først skulle dit?
Han nærmeste nedi trappa der, holder han på å late vannet mot muren? hehe.
Synes du har fått til et flott bilde der du viser de enorme dimensjonene!
Ikke rart dette fasinerer folk fra hele verden!
Vant du?? Regner med du var i tetsjiktet...:)

Ha en fin kveld!

Mvh. HåvardS
Stian H.
Flott dybde, fine farger og herlig komposisjon som leder blikket innover i bildet. At du fikk til å løpe samtidig gjår dette til en prestasjon!

Stian
Tove H.
Tusen takk for positive kommentarer, Ivar, Håvard og Stian! Jeg hadde bestemt meg for å ikke la tiden være i fokus, Håvard, angret litt etterpå, men bare litt, for makan til storslagen opplevelse.
Hilsen Tove
Hans-Jørgen H.
Go kvellen Tove!

Du storeste rabarbra sier nå jeg....
Var du og med?
Her har du tilogmed foreviget Tyri-Hans som nr tre ovenfra.....
(Du tåler vel en spøk Tove....)

Må ha vært en fantastisk og farverik opplevelse......
Så sporty du er da jente......
Et svært spennende bilde med god dybde.
Her skal du ikke ha høydeskrekk...
Fasinerende vegetasjon og natur rundt muren.
Er det sypresser de lange, kjegleformede trærne?

Dettane må jeg prøve!
Når på året Tove?
Og tiden din, hva ble den inkludert all fotograferinga?

Tyri-Hans
Tove H.
Tusen takk for hyggelig kommentar, Tyri-Hans! Om det er sypresser, vet jeg ikke... Bildet er fra The Great Wall Marathon 2006 som ble arrangert rundt 20.mai. Bare deler av løpet går på muren, men det var stort å være med. Tiden min er så dårlig at jeg har ettertrykkelig glemt den. Lot være å bestille diplom med bilde, fordi tiden sto der....sånn er noen! Anbefales, jeg tar gjerne turen omigjen selv en gang. Litt styr med bestilling av tur, bare spør om det blir aktuelt.
Ha en fin kveld-
Hilsen Tove
Ivar B.
Hei! Det er vel dette som kalles actionfotografi. Fotografering mens man løper maraton....imponert. Bildet bærer ikke preg av snapshot i forbifarten. Komposisjonsmessig fin linjeføring. Artig dette. Tung maratonløype må jeg si :-) Mvh ivar.
Avsluttet .
Flott gjengitt bildet av et av Kinas store prosjekter. Veldig bra komposisjon som gir fin dybde. Får jo et veldig godt inntrykk av dimensjonene her, sikkert en veldig fin opplevelse med en tur der.

TaS
Tove H.
Tusen takk for fine kommentarer, Ivar og Tom Arild! Utrolig moro å være med - fantastisk landskap - men også et slit. Det var ikke muren som var slitsom, jeg elsker trapper og bakker, men de endeløse strekningene på asfalt som også hørte med til løpet tok på, huff!
Glad for at dere lkte bildet!
hilsen Tove
Thorbjørn R.
Bittelitt trangt over tårnet i bakgrunnen, men ellers lite å pirke på. Du har fått fram en god dybde i bildet og eksponeringen og skarphet sitter bra.

Mvh Thorbjørn
Svend Wiig L.
Hei Tove!

Flott linjeføring, dybde og svært godt komponert!!

Et av verdens underverk i en spennende reise/skildring er ikke å forakte!
Menneskene gir også dimensjonene enda større!
Bedre bilde kan du ikke få fra den posisjonen!

Flotters!
Ønsker meg dit!
Ordner du det!??

Mvh Svend
Tove H.
Tusen takk for positive kommentarer fra dere, Thorbjørn og Svend! Turen anbefales! Bare spør, så kan du få tips om hvordan komme dit, Svend....det var litt kronglete å få meldt seg på løpet fra Norge. Glad for at dere likte bildet.
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu