Serval
Dette afrikanske kattedyret er ikke av de vanligste å få øye på. Derfor utrolig artig å få et bilde av den. Samtidig utrolig irriterende med de stråene foran ansiktet. Fra Serengeti nasjonalpark, Tanzania desember 2006.
Lider av hard lys og de nevnte stråene, men opplevelsen var stor.
Utstyr
  • nikon d70
  • sigma 100-300 +1.4tc
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_296126} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Hei.

Du har selv nevnt lyset og stråene, i tillegg ser pelsen på buken noe utbrent ut grunnet det harde lyset. Men når det er sagt er det jo trots alt en Serval du har bilde av. Hærlig blikkontakt og meget bra fanget/sett (selv om det kanskje er guiden som skal ha den æren :) Personlig ville jeg kanskje kuttet noe i høyre billedkant, rett etter ''busken'' som skiller seg litt ut.
Veldig misunnelig på opplevelsen.
mvh PG
Fredrik S.

Ikkje verst med bilde av servalen nei!

Enig i din egen kommentar, stråa forstyrrar ein del, men ein kan ikkje la slikt ødelegge opplevelsen, som heilt sikkert var meget flott! :)

Fint årvåkent blikk!

Mvh Fredrik S
Trygve O.

Takk skal dere ha for fine kommentarer.

Trygve
Thorbjørn R.

Denne hadde jeg ikke hørt om, men den var utrolig flott. Som du selv sier litt forstyrrende med stråene, men ellers er bildet skarpt og fint.

Mvh Thorbjørn
Håvard S.

Hei Trygve!

Flott bilde.
Dette var sikkert en veldig flott tur!
Synes ikke stråene svekker bildet. Det heller forsterker det instinktet disse dyrene har, med å snike seg lydløst og nesten usynlig for så å angripe.
Tatt fra wikipedia: ''Den vil forsøke å snike seg så langt inn på et bytte at den kan benytte sin karakteristiske hoppteknikk for å fange det. Når byttet blir synlig hopper servalen opp i luften og lander på byttet med framlabbene''.

Ha en fin helg!

Mvh. HåvardS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu