protection
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger772
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295952} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Terje J.

Så at du skrev at du ønsker konstruktiv kritikk. Skulle gjerne kommet med noe, men dette er for meg så fullkomment at det er ingenting å komme med. Takk for et fint bilde.

mvh
TJ
Jon K. L.

Jeg synes hun er for midtplassert i bilderuten. Ville valgt å ha henne litt mer mot en av sidene. Da hadde du fått mer liv i bildet.

Jon K.
Jani F.

Hei Hilde! Eg må sei at eg liker at dama sit midt i den store senga, det forsterker sårbarheten og ensomheten i bildet. Kulissene rundt er grusomme i positiv forstand og modellen sin positur med håret hengende ned framfor ansiktet får meg til å tenkje på overgrep. Dette er for meg eit sterkt bilete med eit enda sterkere budskap. Veldig bra! Mvh Jani
Jan Inge K.

Enig med Jani i at dette er et sterkt bilde som får fram tanker som de fleste av oss undertrykker. Da tenker jeg på menneskehandel og overgrep som foregår hele tiden, og som vi helst ikke vil bli konfrontert med...
Ivar B.

Hei! Et sterkt bilde Hilde. Kan selvsagt tolkes og skapes forskjellige historier ut av dette. Bildet åpner opp for tanker og forteller en historie uten å fortelle alt. Meget bra! Mvh Ivar.
kjetil g.

Dette falt virkelig i smak.. utrolig kult etterarbeid, midstillingen syns eg heller ikke er noe problem her, men om eg skulle komme med noe konstruktivt så måtte det vert at eg ville hatt litt luft over hodet og muligens fjernet litt i bunnen...
men uansett så likte eg dette bildet godt.

Mvh Kjetil Grøtte.
Håkon H.

Meget bra. Bra og fornuftig etterarbeid! Dette er et sterkt bilde. Men det er nok to ting jeg ville gjort annerledes (lett å si når man sitter foran skjermen og selv ikke har kreativiteten til å ta et slikt bilde):

1. Ville plassert motivet litt mer mot en av sidene.

2. Ville unngått å kutte hodet hennes. Ellers liker jeg at hun sitter langt bak i billedflaten, men blir undøvendig å kutte toppen av hodet.

Håkon
Jarle H.

Dette var et bilde for tankene. Sterkt og nært.
Liker komposisjonen og at du har fått fram denne stemningen i bildet.
Tankevekkende og urovekkende. Meget bra.
Mvh Jarle
Cora M.

Jeg likte dette bildet, litt rått og ubehøvlet. Men jeg synes modellen er litt for midtstilt, og jeg ville heller hatt mere luft over hodet hennes, enn så mye som du har i dette bildet under henne...

Men smak og behag, dette tror jeg.

Veldig flott, rått og spennende.

Mvh Cora
anne g.

hei hilde! lier bildt ditt veldig godt, fin helhet og god komp. liker midtstillinga. det tette kuttet over hodet kan være med å forklare, symbolisere det press hun utsettes for. et flott bilde man ikke glemmer. mvh anne
Ole-Kristian T.

Hei Hilde, ja dette var et sterkt bilde. Det meste er sagt før, og jeg slutter meg til de som mener midtstilling er riktig her. Jeg tipper også du har lagd lite luft i overkant for å symbolisere presset som Anne sier. Så jeg synes komposisjonen er optimal og det du har gjort er veldig kreativt og dyktig utført.
Aina s.

Guffent, liker ikke å se på bildet i det hele tatt, men det er skikkelig bra! Burde vært på utstilling et eller annet sted.
Mvh Aina
Anette L.

Meget sterkt og rått foto, likte filtereffekten!

Mvh Anette:)
Avsluttet .

Sterkt bilde,veldig bra.
Det går inn i sjelen dette.
Hilsen Tone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu