fri (runddans)
et typisk utsnitt fra isdannelse på små ujevnheter på gårdsplassen eller på veien som kan gi interessante visuelle utgangspunkt for bilder
ganske morsomt og det er vakre former og anelse av bevegelse
Bildet inngår i albumet naturens former/linjer - - det er mye fascinasjon i naturens fremtredelser, både i store linjer og små former i detaljer; - noe som inspirerer til å komponere såvel abstrakte uttrykk som mer skildring av ren idyll... eller dramatikk...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-06 19:30:44
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon D80
  • nikkor 18-135
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger227
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295772} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Is kan være veldig vakkert.
Her vill jeg nok klonet bort noen av bladene,men beholdt noen av dem.Slik det er nå blir det litt rotete.
Men ellers fine mønstre og farger.
Hilsen Tone!
Reidar N.

Særdeles artig isdetalj med ein fin og passande tittel. Utruleg kva ein kan få fram med fantasi og riktig komposisjon/utsnitt.

Reidar
Jani F.

Hei Trygve! To vakre bilete som kvar for seg har noko spesielt. I fyrste versjon ser eg både fotavtrykk og smilefjes:) Må nok likevel velje meg versjon#2 som rørte meg mest. Vakre linjer og former... God komposisjon med fin balanse mellom dei ulike elementa.
Mvh Jani......:)
Trygve K.

Takk til dere som er kommet med kommentarer til disse rare bildene, det er en fornøyelse!
Thorbjørn R.

Jeg ville nok også ha fjernet noen av bladene. Ellers er dette fint. Godt sett og bra eksponert.

Mvh Thorbjørn
Morten K.

Jeg holder meg til v1. Dette er helt etter min smak og jeg fryder meg når jeg ser andre tar flotte bilder av detaljer.
Godt komponert, fint snitt, flotte linjer og diagonal og du har fått til god nedtoning mot kantene som avrunder bildet på en god måte.
Bladene kan nok irritere litt, men de er ikke ødeleggende - syns de bidrar til godt emosjonelt spenn spenn melllom glede av å oppdage, harmoni og litt irritasjon:-)

Mvh Morten
Trygve K.

Takker så mye for kommentarer. Jeg forstår godt ønsket om å fjerne bladene, men jeg ville ikke gjøre det, selv om jeg var oppmerksom på dem. Synes du Morten tar litt av poenget, for poenget mitt er at jeg synes slike ''rusk'' kan være med på å gi en ønskelig friksjon, så det ikke blir for ''glatt''...
Janniche D.

Enig med Trygve. Ikke ta bort noe, men allikevel liker jeg v.2 best, for det har best tyngde og alle deler, blader og biter kommer best til sin rett! Skal kommentere det nye bildet, men dette fanget meg virkelig! :)
Odd Tore S.

Ja, hva er det ikke naturen får til?
Her har den blitt inspirert av vårt smijernsdansepar over peisen, og det var en bra inspirasjon.
Bildet ble ikke mindre mindre inspirert av å gjøres om til gråtoner og så øke kontrasten litt. Det gir etter min mening mer konsentrasjon om formene.
v1, takk!
Odd Tore
Anke S.

hei Trygve,jeg liker disse to isbildene dine veldig gådt.de så ut for meg som gråsteinskylpturer,men hvilken jobb å få til dette som skylpteur.de ville vært fine i stort for alle.som ,vil ha mindre mye farger ,fordi d ellers slår ihjæl resterende utsmykkning i rommet .j liker v2best mvh anke staff
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu