Hester i midnattsol,Bleikstranda på Andøya
Bildet inngår i albumet dyr og fugler -
Utstyr
  • nikon d 200
  • nikkor 12-24 f 4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295608} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ivan H.
Hei,

Eventyraktig bilde dette.
To motiver som man ikke ser så ofte sammen på bilde.

Tror jeg ville også prøvd med en høyere innfallsvinkel, for å fått hestene mindre i forhold til det mektige fjellet i bakgrunnen.

Hilsen
Ivan Holmedal
Tormod H.
Enig med Ivan her. Tok noen bilder av fjordinger forrige helg selv i dagslys. Synes fjordingen var vanskelig fordi fargen på hestene reflekterer lyset i stor grad. Den lille folen lengst til venstre bærer preg av dette. Ellers et kjempefint og stemmingsfult bilde med fin dybdeskarphet og komposisjon. Fjellandskapet kompletterer bildet.


Mvh
Tormod
Ole-Kristian T.
Ja det var noe eventyraktig over dette. Liker bildet veldig godt; flotte hester i en harmonisk gruppe, nydelig lys, farger og de flotte fjellene bak. Vakkert!
frank ove v.
Takker for kommentarer!
anne g.
hei frank! virkelig doven sommerstemning her. liker hestenes fortrolighet og avslappenhet. vet det ikke er lett å fotografere hester, noe han som viser oss bakenden synliggjør. fin dynamikk mellom hestene og god komp. flott! mvh anne
Ketil K.
Skulle gjerne hatt forreste hest vendt mot kameraet. Ellers bra dybdeskarphet, men hardt lys, med vel mørke partier enkelte steder. Ville anvendt shadow highlight til å lette opp det mørke. Ville ikke endret kameravinkelen/opptakshøyden.
Tove H.
Dette var virkelig vakkert - den harmoniske gruppen med hester i vakker natur. Flott lys og friske, fine farger!
:-) Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu