Landskap
Bildet inngår i albumet Akerselva - Kjelsås, Oslo.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger234
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293713} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Helle E.

Vakkert og vinterlig! Får fram en veldig kalt vinterstemning hos meg.
Morten K.

Blir så imponert når dere får til det myke, flotte lyset gjennom hele bildet. Det er kaldt, men likevel lunt og godt. Passer godt til motivet.
Avsluttet .

Vakkert vinterbilde som passer sort/hvitt godt.
Mykt fint utrykk:-)
Hilsen Tone!
Gunnar G.

1. juledag kl. 2225: Av alle de bilder som er lagt inn i aften til nå, synes jeg dette bildet er ett av de bedre. Utgangspuntet, en slyngende vinterelv i rimfrossent landskap - ypperlig. Og du har fått med elvens bukting innover i bildet, avgrenset av rimtrær på begge sider. Bra!
Men - jeg tror faktisk bildet har flere muligheter i seg til endring og mulig forbedring.
Først en liten komposisjonskommentar: ''Horisontlinjen'' i bildet deler det omtrent på midten. Det regnes som uheldig. Så for å lage mer ''spenst'' i bildet bør det beskjæres, enten ovenfra eller nedenfra.
Og du får nå to beskjæringsforslag, som vil lage to nye bilder. Først beskjæring nedenfra. ''Helhetlige elementer bør beholdes''. Det betyr at du trygt kan beskjære opp til refleksen av treet til venstre, som vi jo ser hele refleksen av. (Trærne til høyre er allerede kuttet, så litt mer kutting vil ikke bety all verden for helhetsopplevelsen). Dette er det ene forbedrete bildet.
Det andre er kanskje enda mer spenstig, fordi da foreslår jeg kutting ovenfra helt ned til tvers igjennom husene i bakgrunnen (rett under takene). Dette trekker blikket ned mot det som er dette bildets store forse, nemlig froststemningen med/ved elva. (men nå må du ikke kutte noe nede)
- og det er dette siste forslaget jeg selv synes er det virkelig knæsje bildet, og hvor det enslige rimdekte treet i bakgrunnen virkelig utgjør bildets senter.
julehilsen fra
Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu