Selvpotrett.
Jeg liker bildet godt, men klarer ikke beskrive bildet selv.
Bildet inngår i albumet Håp, tro, lengsel. -
Utstyr
  • Nikon D40
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger209
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293219} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tore N.

Snygg komposition och pen modell.

Den inbyggda blixten? Har get dig ett lite hart ljus bara, prova att göra om bilden framför ett fönster I stället så tror jag att det blir jättefint!

God jul :)

//Tore
Stine S.

Hei Tore.
Jeg er ikke god i svensk! Men som jeg forstår mener du at bildet ble litt for lyst. Hvis jeg ikke tar feil.
Jeg har faktisk redigert det slik, fordi jeg ville få fram en følelse av naturlig, men også et snev av ikke-tilstedetværelse. >Som om man bare sitter å dagdrømmer eller noe slikt.
Måtte bare få frem dette i bildet. Takk.
MvH Stine.
Anders B. J.

Bilde er absolutt spennende... til debatten: Dagdrømming er ofte mykt og diffust, synes det harde lyset ville passet bedre til et mer aggresivt uttrykk hos modellen.... men kanskje motsetningen der er det som gjør bildet.... Har du en softbox? det er lurt å skaffe seg.

Ellers kunne du lekt med refleksene i øynene på modellen, for å løfte det opp en divisjon. Sirkelblitz osv...

Men er du bare 15? Da må du bare kjøre på. Jeg begynte med film da jeg var 15, og hadde holdt på i seks år før jeg begynte å studere film. Det var bare den beste tiden i mitt liv! Tre år på å leke! Og nå lever jeg fett av det jeg synes er gøyest her i verden!
Tore N.

I try it in English :)

It not to bright but the light is a bit harsh transition between light and shadow, a bigger light source give you softer light. I can be fixed in the postprocess as well if you soften the image a bit the shadows will follow.

A link about hard light

http://www.youtube.com/watch?v=rP9pluWiGCE



Beside that I love this image, you have captured the dreamy mode you were after and you are photogenic so this is a great image overall.

Cheers Tore
Kim A.

Nei og nei, er du her og. Som Nilsson sa; you are photogenic. Og det hadde du fått enda bedre frem med et mykere lys som fikk frem litt flere av linjene i ansiktet ditt, også kunne du gjort det hele drømmende med et eller annet diffust ps-filter. Finnes uttallige beskrivelser på nettet om slikt, men ut ifra at jeg har sett deg bruke det på andre bilder du har tatt så regner jeg med du kan noen slike triks allerede;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu