Bildet inngår i albumet Reinsdyr -
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF 70-200 2,8L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292725} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
anders s.
se her ja synkronbeiting:-)
flott bilde med bra komp.
s/hv passet meget bra her.
at skarpheten er kun på den en reinen er ok det,men jeg for min del ville hatt begge skarpe.
ha en fin førjulsuke
mvh anders
Espen R.
Tøft dette, Thorbjørn. Godt sett. Enig med Anders, tror det hadde blitt enda bedre med begge reinene skarpe. Er fine detaljer i pelsen til den som er skarp. Funker bra i gråtoner, og formatet/utsnittet er smakfullt.
vh
Espen
Kjell Sigurd S.
Artig fanget synkronbeiting. Synes forsåvidt at effekten av kort dof skaper litt dybde her, så den har jeg ingen invendinger mot. Litt daffe lysforhold får ta skylden for litt manglende detaljering, uten at det egentlig trekker ned. Her er det utsnittet og komposisjonen som teller mest.

Kjell S
Fredrik S.
Hei!

Syntes dette funka fint i s/h!

Skarpheita på rein nr 2 er fin, syntes ikkje det gjer særlig masse at den andre reinen er uskarp. Var i alle fall den skarpe som trakk til seg fokuset mitt, og eg syntes ikkje den uskarpe trekker særlig ned.

Fint utsnitt!
Mvh Fredrik S
Thorbjørn R.
Mange takk for kommentarer.

Som ventet litt blandede reaksjoner på bruken av den begrensede dybdeskarpheten. Selv synes jeg det fungerer greit da det skaper et tydelig blikkfang på den bakerste reinen, men jeg forstår de som også vil se den nærmeste reinen skarp.

Thorbjørn
Odd Tore S.
Tandemspising eller synkronspising, artig å se på er det i alle fall.
Selve idéen sammen med kompen er det som gjør bildet her. Bra sett og bra skutt, heldigvis ikke med dødelig utfall.
Jeg reagerer litt, men bare litt, på at det fremre dyret ikke er skarpt. Min ryggmarg sier at den ikke ville gjort det om det var det bakre som ikke var skarpt, eller at begge to var like skarpe.
Om alle hadde hatt samme meninger om slikt som dette hadde fotografering blitt en mye mer kjedelig interesse.
Odd Tore
Tove H.
Flott bilde av synkronbeiting! Det med skarpheten på bakerste rein irriterte meg ikke - det synes jeg egentlig er rart - så da funker det for min del. Liker komposisjon og utsnitt.
Hilsen Tove
ingeborg w.
Det ser ut som pene dyr med flott pels. Litt bedre dybdeskarphet hadde gjort seg. Jeg ville lettet opp bildet litt, hevet mellomtonene i curved eller med dodgetool.
Ketil K.
Synkronisering og gjentagelse skaper ofte gode visuelle forsterkninger i bildet, og intensjonen her er bra. Men dette blir likevel litt flatt. VIlle foretrukket en versjon i farger, og at jeg hadde blikkontakt med rensdyrene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu