Bildet inngår i albumet Landscapes - Nature - the way I see it
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger918
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291146} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Ivar B.
Herlig uværsstemning. Flotte kontraster og toner i havet og fin bruk av hele toneskalaen. Liker de blytunge skyene og kornet forsterker stemningen. Fyret blir et fint blikkfang. Flott og dramatisk. Mvh Ivar.
Stig Børre E.
Her har du fått mye ut av et ordinært motiv.
Glimrende etterarbeide og toneforløp gjør dette svært så vakkert.
Komposisjonen er strøken.

StigB
Erik J.
Fin dramatikk og veldig bra etterarbeid. Fikst med fargetonen i bølgen.
Henrik Eidem K.
Enig med de andre her. Et ganske klassisk motiv med fyr i uvær, og veldig bra gjort.

Jeg liker godt at du har tatt med såpass mye himmel.

|-| e |\| r | K
Jan Inge K.
Jeg synes du har lyktes svært godt med å skape dramatikk i et bilde og et motiv som i utgangspunktet er veldig enkelt og tradisjonelt. Godt jobbet...
Arne L.
Dette er et bilde som uthever seg blant mange med noenlunde tilsvarende motiv. Det er det lille hakket bedre som får følelsen av stormen som trykker på fra havet enda litt nærmere. Liker særlig at du mørklegger hjørnene det lille ekstra slik at skomtoppene og bygninger løftes fram.
Glimrende.
CF S.
Jeg liker de diskret blåtonene i bølgene og hvordan de egentlig er det eneste som forsvinner når man slår over til gråtoner. Jeg har en viss følelse du ha gått litt ned i høyde, er det riktig? Herlig hvordan liten lukkertid har fryst bølgespruten!

Jeg har hørt mange si det ekte norske landskapet kan males i kun jordfarger, og det synes jeg dette bildet beviser godt. Her har du fått frem det på en god måte!

Et riktig godt bilde! (Eneste som irriterer meg litt er muligens litt støy, eller noe, som kommer frem i himmelen...)
Jostein F.
Hei!
Liker at fyret og husene der ute fremstår som så små i forhold til havet, allikevel vises de godt på grunn av lysforholdene. Dramatisk og flott!

Mvh; Jostein
S. N.
Enig med A Langset - dette skiller seg helt klart i mengden naturbilder. Stilsikker komposisjon og utførelse. Liker kontrasten mellom det grønne der havet åpner seg mot den utsatte holmen vs klippene bak, der hus og folk klamrer seg fast. Silje
André M.
Takk så mye for kommentarene. Hyggelig å høre at det funker. :-)
Knut-Inge J.
'Øyeblikket'' og etterarbeid hever dette til å handla om meir enn landskap. Bølgjetoppen til høgre matchar toppen av fyret, og kontrasten til den blygrå, trugande himmelen røsker godt.
Er litt usikker på forgrunnen - den tilfører totaliteten lite, slik eg opplever det.. Kunne gjerne tenkt meg nokre brottsjøar inn mot betraktaren der - ellers ville eg ha flytta nedre kant av bildet litt opp.
Steinulf L.
Dramatisk landskap,flott gjengitt. Meget bra dette.
Espen A. I.
Glimrende toneomfang i bildet, alt kler hverandre.

mvh Espen
Marius F.
Mektig og dramatisk landskap hvor de små husene virker veldig sårbare og utsatte. Stemningen blir understreket av grov og flott presentert sh-arbeid. Lekkert.

Mvh MF
Christer B.
Fin dramatikk og bevisst fargebruk. Meget bra dette. Kanskje litt mye kornlighet i himmelen i forhold til forgrunnen, men det trekker ikke nevneverdig ned.
Jon-Petter T.
Litt heftig bruk av kontraster, men en sterk dokumentasjon av vår værharde kyst!

Det er noe eget å være vitne til elementene slik du viser her.

MVH
J-P
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu