Arbeidende kongeørn i blåtimen
Som et spøkelse, før lyset har tatt av nattlua, kommer en sulten kongeørn for å røske og rive i maten for å sikre seg en god start på dagen.

Oppvisningen i kraft og vilje, i et spøkelsesaktig skjær med lite detaljer, fanget min interesse.

Kanskje dette fanger andres interesse også?
Bildet inngår i albumet Kongeørn i Flatanger - Vinterbesøk i skjulet til Ole Martin, flotte kalde timer i venting på kongen
Utstyr
  • Canon 30 D
  • Canon EF 300mm f/4 L USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/6s
  • FilmtypeDigital raw iso 1600
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289383} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole Martin D.
Ikke noe kanonbilde Stig men ilag med din opplevelse av situasjonen er jo dette slik man ''neste'' opplever denne fuglen i dårlig mårras lys.Det kommer vel skarpte bilder etter hvert.
Ciao
Terje S.
Her er det bare fantasien som setter begrensningen Stig. Opplevelsen var nok mye større enn bilderesultatet her- men regner med at du har noen gullkorn på lur ala det Thomas la ut ikveld.

Terje
Stig B.
Takk for kommentarer, jeg ser at jeg visstnok var den eneste som likte denne litt drømmeaktige utgaven av en kongeørn. For meg viste den litt av det kraftfulle, mytiske som ligger til ørnen, men det var tydeligvis en privat opplevelse :-). Jeg ble imidlertid ikke skremt av dette, og kommer vel til å legge ut flere bilder som ikke er helt A4.

Stig
Tor Eirik P.
Hmm... da får vel jeg stikke frem hodet og inrømme at jeg likte bildet! :)
Er vel en 'sucker' for det mystiske i naturen, og syns du har lykkes i å fange en slik stemning her...

Tor Eirik
Geir Helge S.
Hei Stig. Ser du har hatt en brukbar tur til Flatanger :-)
Bildet ditt er som flere påpeker ikke helt på topp. Det skyldes ikke at det mangler skarphet eller andre typiske kriterier for rovfuglbilder, uskarpe bilder kan godt være gode de, men dette mangler ''x-faktoren''. Tror det er komposisjonsmessige ting som gjør at det kommer litt til kort, samt fargeen som blir litt snåle. Slutt for all del ikke å komme med slike bilder! Det er alltid spennede å se hvordan andre tenker. Det er jo heller ikke nødvendigvis slik at bildet ikke er bra, selv om vi er to-tre stykker som har ment det...
Snakkes.
Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu