- Fotografens Mekka -
Tradisjonelt motiv. Venetzia er ein fantastisk by å ta bilde i.
Utstyr
  • Nikon D40X
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288497} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bjørn J.

Hei
Rialto broen i Venezia er en av verdens mest kjent broer, bygget i 1551. Som du selv sier ble dette et veldig tradisjonellt bilde, et ferie knips. Denne broer er vel et av de mest kjent fotomotivene i Venezia og det finnes mange bilder her inne som er bedre enn ditt. som f.eks dette bilde nr. 294295
Jeg hadde gått lengre unna og fått med meg hele broen
Steinulf L.

Er nok enig i at du nok ikke har fått frem Venezia's storslagne mystikk. Alle må begynne et styed. Håper du tok mange bilder i denne spennende byen, og at du delert dem med oss.
Jorunn L.

Hei Bjørn Johnsen
Unnskyld !!
Det var på ingen måte meininga mi å såre eller irritere noken med å leggja ut eit slikt simpelt ''ferie- knips''. Er det fleire som føler det slik skal eg sjølvsakt fjerna det.

JorunnL
Bjørn J.

Hei
Du har ikke irritert meg, men det virker som jeg har irritert deg. Det var ikke meningen. Du sier jo selv at dette var et bilde av et tradisjonelt motiv. De fleste bilder som blir tatt i Venezia er feriebilder og som ikke har noen annen misjon enn akkurat det. Disse bildene er viktige minnebilder for de som tar dem, familiens visuelle hukommelse. Med å vise til andres bilder fra samme området var ikke en nedvurdering av ditt bilde, men en måte å forklare at det det går an å gjøre det på en annen måte. Det finnes mange måter å nærme seg et motiv på, for noen holder det med et feriebilde andre ønsker å jobbe mer med motivet.

Marius K.

Eg synst for min del at biletet var flott. Litt keisamt, men likevel: Flott.

Det som øydela mest etter mi meining, var plakaten som prydar den storslåtte brua. Men den kunne jo ikkje du gjera noko med.

MK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu