I blåtimen
Bildet inngår i albumet Abstraksjoner og absurditeter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blenderf/3.4
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287606} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Rolf S.
Dette synes jeg ble litt mystisk og spennede bilde. Et bilde det er mulig å spinne mange tanker rundt. Fin kontrast og avstand mellom den store blå kvinnefiguren og den hvite figuren nede i høyre hjørne. Jeg vet ikke om den hvite figuren er på vei inn i bildet og den blå kvinnens liv, eller om den er på vei ut ? Det er noe av det som gjør bildet spennende. Og jeg har en følelse av at den blå kvinnen gjerne skulle hatt nærmere kontakt med den hvie, men den hvite er nærmest uoppnåelig ?
Ja, det er bare å tolke fritt. Bra bilde !
Mvh Rolf
Tom E.
Liker godt det mystiske preget i bildet her - mange tolkningsmuligheter. Syns du har fått til spillet mellom lyst og mørkt fint, og det fungerer godt med bare blåtoner. Fargene har imidlertid sprukket litt opp, og det er bryter over i en rosa kornstruktur. Her ville jeg enten prøvd filtrere støyen, eller å dempe magentafargen. Syns for så vidt at korningen passer til bildet, det er magentafargen som ikke treffer meg helt, så ville kanskje brukt siste alternativet.

Mvh TomE
Gunnar John C.
Det begynner vel å bli en floskel å si at et foto ser ut som et maleri, så jeg får heller si at mine tanker går til pastell. Jeg vet ikke hvordan du har fått til dette, men det er et vakkert bilde, synes jeg.

To fint og følsomt skildrede skikkelser i et hustrig landskap, som bærer på en gåte.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Bodil Kristine F.
Tusen takk til Rolf, Tom og Gunnar for kommentar. Artig å høre andre sine assosiasjoner.

Rolf: Bra analyse. Du er absolutt inne på noe.

Tom: Du har et poeng med kornetheten. Ved en feil ble ISO en for høy - 1600, men lyset var sterkt fallende. Prøvde noise reduction, men det ble bare bluret. Ser også det rosa bryte fram. Har flere av samme kategori og skal prøve meg fram med fargene


Mvh Bo.
Fred S.
Et bilde som ''vokser''... motivmessig gjør det meg mer og mer nysgjerrig, og jeg lurer på hva du har bedrevet i f.eks. PS her...

I utgangspunktet ei jente/ kvinne og en snømann, pluss granskog !? Har jeg rett i det ? I bildet ser det det ut som jenta ''belyses'' av den hvite figuren, det er sær forbindelse mellom dem. Den hvite figuren utstråler på ett vis varme, på et annet vis kulde; jenta, som ser naken der hun står, har en positur som gjør at hun virker forfrossen . Med andre ord, underfundige saker dette.
Blåfargen din er på grensen mot noe lilla, ville ha hatt den renere blå. Fargestøyen, i form av røde prikker, er heller ikke noe pluss. Tror jeg ville ha konvertert til svart/hvitt, og så blåtonet det.

vh fred
Bodil Kristine F.
Takk for kommentar Fred.

Egentlig har jeg ikke gjort SÅ mye i PS. Bare jobbet fram figurene litt mer, skrudd opp kontrasten, klonet litt. Ville hatt en reinere blåfarge. Skal prøve det du foreslår.

Mvh Bo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu